Alla inlägg den 10 juni 2013

Av bananpink - 10 juni 2013 20:00




Jag skriver det här inlägget för att jag ska komma ihåg en sak. Jag vet inte om det är den bästa saken, men det känns det bästa för min del nu. Jag måste komma ihåg att jag ska köpa en iphone idag!! Mycket viktigt. Så jag har en iphone den här veckan då.

Av bananpink - 10 juni 2013 18:02




Det är den tråkigt måndag idag eftersom det regnar. Jag kan inte fatta att ajg har tagit studenten. Nu är det bara jobb som gäller för min del. Jag kommer bara ta en vecka semester. Det kan man ju leva med. jag har lovat mig själv att den här sommaren ska bli en bra sommar. Ska göra saker som jag inte har gjort förut.


När jag tog sudenten tyckte jag det var jätteskönt. Nu behöver jag inte känna sig tvungen att gå till skolan varje dag. Jag tycker om att jobba. 5/6-2013 tog jag studenten och det var den bästa dagen i mitt liv. Vi i min klass har haft så kul och nu finns den inte längre. På flaket hände saker som var riktigt roligt och så råkade man komma hem med en svullen fot också. Jag kommer alltid minnas den dagen extra mycket. För min del blev det inget ledigt för på fredag skulle jag börja jobba. På torsdag var jag inne i stan med jossan och lenne. VI hade det roligt. Det hände självklart lite pinsamma saker också. Det vill jag inte gå in på. Ni kommer få följa med på min resa i sommar. Självklart kommer jag nu lägga upp bilder! Känner jag att jag orkar det och vill lägga ner tid på det.

Ovido - Quiz & Flashcards