Alla inlägg den 2 augusti 2013

Av bananpink - 2 augusti 2013 16:45


När jag såg att The help hade kommit ut på bio, så bestämmde jag att den ska jag se. Sen har jag bara glömt bort. Nu i helgen köpte jag med den hem. Vilken film! Jag har aldrig sett någon  sån film innan. Det skildrar hur det var föritiden. Jag tycker det var orättvis som de vita gjorde mot de svarta i filmen.. Sen hände det lite saker om man inte kunde sluta skatta åt. Sitter nästa och skrattar nu åt visa scener i filmen. Tycker alla i världen har rätt till samma sak. Jag vet inte om jag hade klarat av att leva på den tiden.Filmen utspelar sig i USA. Vet inte vart i USA dock. Jag tycker såna här filmer är väldigt intressanta. Jag vet att jag tycker om konstiga saker, men sån person är jag helt enkelt. Ni borde se den!


Av bananpink - 2 augusti 2013 11:30

Hello!


Det var så mycket som jag skulle hinna med på torsdag, så det blev inget bloggande för min del. Jag städade och städade. Det låter kanske inte så roligt, men jag ville inte ha det stökigt heller här hemma. Det är nu rent och fint här hemma. Fast jag kom på att jag måste bädda rent i min säng också. Sen kom även min syrra på besök. Hon visade lite saker som hon hade köp, så idag innan jag drar hem ska jag ner till Huddinge Centrum och kolla på saker. Kommer nog köpa lite saker tror jag.



Jag gick även och handlade lite mat igår och jag var väl lite envis och köpte en melon. Jag är lite galen i melon. Kan inte få nog av det heller. Så gott!! Något som inte var så roligt var att jag var tvungen att gå hem med den. När jag gick hem där med mina påsar med mat, så kom jag på att jag borde ha tagit körkort. Tänk vad skönt det skulle ha blivit då. Sen regnade det också när jag hade gått halva vägen. Så jag såg ut som en dränk katt när jag kom hem.






Jag kommer under dagen upptatera vad jag köpte i Huddinge Centrum.




Ovido - Quiz & Flashcards