Alla inlägg den 6 augusti 2013

Av bananpink - 6 augusti 2013 19:42

Det var som sagt ett tag sen jag var här inne. Beövde ta en liten pause och ibland måste man bara ta en sån. Jag har fått reda på att jag bara är vikarier i en vecka till. Lite jobbigt, men sånt är väl livet antar jag. Så om en vecka är jag arbetslös. Det låter så spännande tycker jag eller inte.



I helgen åkte jag iväg på ett äventyr till Bagarmossen. Min mormor och morfar bor där. Hade inget annat att göra och så träffar jag de inte så mycket. Man får helt enkelt ta vara på den tiden som man får med mormor och morfar. Det var riktigt varmt på lördag och det var nästan för varmt där ett tag. Det var ju tur att jag inte åkte in til stan då. Så jag och mormor satt och pratade om livet och om minnen. Det var mysigt. Till middag blev det lax och potatis. Sen vara jag tvungen att åka hem till mig. När jag kom hem tittade jag på tv och somnade hyfsad tidigt.


Söndag var jag hemma och väntade på att mamma, Håkan och Emil skulle komma hem. Städade och var lite ut. Gjorde inte jättemycket  under tiden. Sen efter ett tag kom de hem. Det var kul. Lite senare på dagen kom Sanne och Ville hem till oss. Då blev det tacos till middag. Gud vad jag hade längtat efter det. Mums! Efter middag kollade vi på Solsidan. Sanne och Ville var inte så länge hemma hos oss. Gick och la mig hyfsad tididgt på söndag också.





Ovido - Quiz & Flashcards