Alla inlägg under juli 2012

Av bananpink - 12 juli 2012 16:05

Det var jätte myisgt att träffa jossan igår:) Har ju saknat henne. jag gjorde maten och jossan gjorde efterrätten:) kan erkänna att jag var lite orolig hur maten skulle bli, men jag lyckade med de:) Så nu vet jag vad jag kan bjuda på för något till min mamma icg håkan sen. Kommer nog bli att jag lagare mera mat nu fram över.


vad jags gjorde för mat?

Först så hackade jag löken och skar salamin i små bitar. Sen tog jag en kastrull och hälde i krossade tomater efter det så hällde jag ner löken och salamin och även pressade ner fem vitlök klyfter i kastrullen. Sen salt och peppar. Fick koka i några minuter:) Efter det hällde jag ner såsen i pastan och rörde om.

Sen var det klart. Det var jättegott!! Så nu har jag tre matlåder att äta.


Sen när vi hade ätit upp så gjorde vi efterrätten.

Jossan hackade mörkchoklad och skar jordgubbarna i små bitar. Sen tog hon kesella och hllde ner i en skål. Efter det hällde jossan ner jordgubbarna i skålen. När hon hade blandat smeten med elvispen och rörde hon ner chokladen i bunken. Sen ställde vi ner bunken i frysen.

Det gick inte sen som planerad. Det stenade inte som den skulle göra. Den var helt mjuk och så.

men den var iallafall god tycker jag


På kvällen tittade vi på film och åt chips och choklad:) Det var nog inte något mera.










Av bananpink - 12 juli 2012 15:56

Idag har jag som vanligt varit på min praktik:) Kan inte fatta att det är fredag redan imorrn. Trodde det skulle vara en långsam vecka, men där hade jag fel. Har lite ont i fötterna kan jag säga er. Det är bara för mig att vänja mig vid det. Bläää.

Det har hänt ovanligt mycket idag. När jag vaknade idag, så trodde jag det skulle regna ute. men det gjorde det inte:) Blev glad då.

Jag hann inte blogga igår som jag trodde jag skulle hinna med:( Men ibland händer såna saker. så ajg tänkte vara duktigt att skriva fyra inlägg idag.




Pöss




Av bananpink - 11 juli 2012 10:00

Godorgon!!


Just nu är jag på min praktik plats och jobbar:) Så inlägget är tidsinställd.

Det finns en sak som jag stör mig på. Det är mig själv just nu eftersom jag glömmer helt enklet att blogga hela tiden, Fy mig själv nu.

Så jag kör med tidsinställda inlägg nu lite då och då:) Hoppas det inte gör något.


Det kanske blir så att jossan min vän kommer hit på middag ikväll, men jag vet faktiskt eftersom hon nog kommer vara med sin kille ikväll. Jag byr mig inte om honom längre. Det ända är att jag inte vill höra hans namn hela tiden som jag nu måste göra. Blääää till hans namn. Jag har insatt att jag komer inte orka mera med det som jossan gör mot mig. jag har faktiskt bättrat mig väldigt mycket åt de krav som jossan hade mot mig, men jossan gör inte ett skit åt de krav som jag sa till henne att hon skulle följa. Plus att mina krav till henne var inte att göra slut med sin kille! Det var typ att inte prata om hennes kille hela tiden. Sen var det att komma i tid när vi ska träffa eftersom jossan ibland kommer efter TVÅ TIMMAR.

Fan allt nu. jag orkar inte skriva om det nu....



Skriver senare under dagen:) Lovar det


Av bananpink - 10 juli 2012 16:31

Nu har man äntligen jobbat klart för idag på min praktik:) Det har hänt rätt så mycket idag.. Vissa av de saker var bra andra saker var mindre bra. Jag tänkte skriva mera om det i andra inlägget. Vill inte ta det i nu bara...

På min praktikt plats så har vi lätt att skratta och man har aldrig tråkigt där. Det är verkligen den bästa praktik plats som jag nog har haft. Längtar till imorrn för då är det jobb på min prakt plats:) Något som jag inte är så förtjust i att gå upp så tidigt. Det är rätt så jobbigt kan jag tycka. Nu på smmaren går jag upp mycket tidigare än vad jag gjorde förut.



Skriver som sagt mera sen.

Måste tänka på lite saker nu...

Pöss

Av bananpink - 9 juli 2012 16:13

Hello!!


Jag har nu varit borta ett tag. Måste få vara det:) Jag vet inte om jag harsagt det här nu, men jag ska som sagt nu jobba i fyra veckor:) Trodde knappt mina öron när chefen på min praktikt plats sa det till mig. Det känns riktigt bra!!

Så nu sitter man här och har slutat för idag på mitt jobb. Kan säga att det var lite jobbigt om jag ska erkänna det.

Något som jag inte tycker om är att ajg ska bo själv nu i tre veckor!! jag är van med att det är något hemma, men nu är det ingen hemma på kvällarna förutom jag då. Det var dö trist igår att vara själv:( Längtar till min familj som är i tyskland nu eller på väg dit nu. Om en stund kommer min syrra hit för att äta middag med mig:)




Har inte så mycket att skriva nu:)

Lovar att upptatera bättre!!

Skriver mera sen.

Pöss


Av bananpink - 1 juli 2012 09:43

Godmorgon:)


Det här inlägget får bli en snabbt nu. Jag vet inte dock när jag kan blogga igen. Får se helt enkelt.

Har packat nu och allt, men jag har väl lite grejer kvar och jag vill inte glömma något som jag brukar göra. Det är nog det jobbigaste att när man glömmer saker.

Det bästa är nog att det är sol ute: nu:) Det kanske blir en bra sommar nu med massor sol. Vem vet.



Vi ses snart. Vet ej när.

Pöss:)



Ovido - Quiz & Flashcards