Alla inlägg under april 2012

Av bananpink - 22 april 2012 19:28


I love ben&jerry!!!

Av bananpink - 22 april 2012 17:51

Något som jag tycker är lite konstigt är att man tydligen kan bli av med sitt studibidrag efter en timme. Hallå! Jag vet själv i min skola att många struntar åt det, Så varför har man så att man kan missa sitt studibidrag??

Om det hade varit så när jag gick i ettan förra året,så hade jag lätt blivit av med mitt studibidrag, men som tur fanns inte det då:) Jag tycker skolans nya lagar är så konstiga. Vem vill liksom ha a och b i sina betyg och vilka bokstäver det nu är.

Kan skolan inte göra det lättare för oss som går i högstadiet och gymnasium.

Sen fick jag även höra att de som går i fyran ska få betyg!! Om jag skulle ha gått i fyran nu, Så skulle jag inte vilja ha det. Jag tycker man kan betyg när man går i 8 som man har nu.

Det kommer inte funka om man införskaffar det, Så snälla låt bli att införskaffa så de i fyran får betyg.



Jag har aldrig varit så mycket för skolan, men jag tycker det bara är dumt att de i fyran ska få betyg kanske. Sen tycker jag att det är lite dåligt att man bli av med sitt studibidrag. Men de från skolverket eller vilka de nu är har nog en plan för det här.

Det kommer säkert sluta med de som går i ettan i grundskolan kommer få betyg.


En annan ska jag undrar över

Jag tror inte de från CSN medelar när man får tillbaka studibidraget. Det skulle ju vara bra om man får hem ett brev från CSN där det står att man inte får studibidrag den här månaden, men det kanske är så att man får ett brev hem. Jag vet faktiskt inte.Det skulle vara skönt om de gamla reglerna kommer tillbaka, Men det kommer det nog aldrig göra tror jag inte.

Sen får föräldrarna sms om barnen inte är på den lektionen. På ett sätt är det nog bra, Men jag vet inte om det är så bra att man har så. Jag har blivit väldigt noga med att jag går på alla mina lektioner för jag vill inte att mina föräldrar ska få ett sms att jag inte har varit där. Vet dock att många i min klass är sura och arga över det.

Men det är kanske bra att föräldrarna vet vad barnen gör under dagen, Men jag tycker inte det är en bra ide, Så de nya lagarna inom skolan tycker jag suger.




Av bananpink - 22 april 2012 12:37

Hejsan

Hoppas ni mår bra idag:) Jag mår bra.

Igår hände det en hel del. Det var tjejkväll hos släten igår:) Det var riktigt roligt tycker.

Det var massor med god mat och vi drack väldigt många drinkar:) Sen skulle vi gå ut och gå på krogen, men det slutade med att vi åkte hem till en av mina halv kusinerna:) Var ungerfär där till fyra på morgon och sen tog mamma och jag en taxi hem.

Idag är jag rätt så trött faktiskt, men jag ska inte sova bort dagen som jag gjorde igår.



Idag har ajg inte gjort så mycket. Passade på att gå till huddinge centrum och köpte en sak där. Nu sitter jag här vid datorn:) Vädret är inte så roligt om man ska vara älig.

Det är lite tråkigt att det är söndag idag. Kom på förut att det inte är någon lov innan sommarlovet ju gud var tråkigt:( men det är inte så långt kvar till sommarlovet ju:)




Vill ha sommar nu. Har verkligen tröttnat på allt regn och snö nu. Kan inte solen komma fram,så det blir vår och sen sommar. Jag behöver det verkligen!! Det känns att det aldrig kommer bli sommar om det ska snöa eller regna hela tiden.

Jag vill har sol och varmt ute. Då blir jag glad:)



Skriver mera sen:)

Pöss


Av bananpink - 21 april 2012 13:18

Jag har tänk lite på saker som jag inte kan släppa. Jag tänker på de sakerna varje dag. Känner att det inte finns någon utväg från de tankarna. En av de tankarna ångrar jag att det hände, men jag kan inte göra något åt det. Det bara hände och jag bara stod där och visste inte vad jag skulle göra. Nu sitter jag här och kan inte sluta tänka på det.

Jag vill bara att de tankanr ska ta slut nu.



Det värsta är nog att en av mina tankar handlade om en tid som var jobbig för mig. Det slutade med att jag stod ensam kvar. Det var ingen då som förstod hur det var eller visste vad de skulle göra.

Jag har lärt mig att man kanske hade kunnat bett om hjälp, men då levde jag bara i en dröm och när verkligen kom ifatt då började jag tänka att någon var helt fel. Jag ångrar idag allt.

Jag tror ingen av de persornerna som jag umgås med då hade någon anning om hur dåligt jag mådde. Jag vågade inte lita på någon då. De som jag litade på var mina lärare och min familj, men inte tjejerna som jag var med. Det som är skönt nu är att jag inte har någon kontakt med de. Jag vet inte hur det hade slutat om jag hade fortsätt umgås med de tjejerna.

Det kapitel är slut för mig och jag kommer aldrig ta tillbaka någon av de tjejerna. De förstörde så mycket för mig, men jag lärde mig väldigt mycket under den tiden.

Jag kan inte sluta tänka på såna tankarn och jag tänker på de sakerna varje dag.

Men jag har lärt mig att leva med de.



Av bananpink - 20 april 2012 13:54

Jag är så sur att inte kan måla mina naglar. ok, Jag kan förstå att att det inte är så bra, men jag saknar att måla mina naglar som tusan, men jag har ju valt att jobba osm bagare,så jag får helt enkelt vänja mig väl.

När jag ser någon som har målat sina naglar,så tänker jag att jag vill också det, men om jag skulle göra det, så skulle inte min chef på min praktikt bli så glad.

Bläää till det då. Fast jag får nog stå ut till sommar nu för då ska jag åka till Thailand och då kan jag göra mina naglar där:) Det är nog bättre ide. Jag har nog aldrig tänkt så, men nu tänker jag göra så iställe:)






Av bananpink - 19 april 2012 16:43

Jag saknar verkligen Thailand nu. Vill så gärna åka nu, men det ungerfär 9 veckor kvar till resan. Det känns som det tar en evighet innan vi sitter på flygplatsen. Det som är lite tråkigt är att jag inte kommer kunna vara med på min skolavslutning:( Men jag får tänka så här att om ett hår så tar jag studenten:)

Det är mycket bäättre än att man missar sin skolavslutning nu, Så jag och jossan har bestämmt att vi ska ha en egen skolavslutning den 7 juni:) Det kommer nog bli kul, Så den 8 juni åker jag till Thailand!!!!

Jippi!!



Då kommer jag shoppa mycket kläder och andra saker som man kan köpa där. Fick reda på förut att man kunde köpa äkta converse för bara 200 kr!! Det är ju billigt tycker jag iallfall.

Kommer stanna i Bankok innnan jag,mamma,håkan och emil åker hem till sverige. Har som sagt redan varit i bankok innan och vilken häftig stad det är där, så det ska bli roligt att åka tillbaka dit.

Längtar som tusan dit!!!







Av bananpink - 19 april 2012 15:27

Hello

 

Jag hann inte blogga igår. Var tvungen att plugga på om sak på drycker, så jag tänkte att jag skulle blogga nu.

Det är så skönt att ha dryck kursen slut nu,men det var en väldig rolig kurs tycker jag.

Fick veta att jag har kanske har mera än godkänt på läxa som vi gjorde idag.



Men vi ses sen då:)


Pöss

Av bananpink - 17 april 2012 18:55

Hejsan!!

 

Idag kom jag hem från överlevnad kursen. Det var väldigt jobbigt.

Det kommer bli ett minne för livet. Det hände lite saker där. Jag och min kompis jossan trodde

att vi skulle får mat där, men där hade vi fel. Så när klockan var 19.00 kom våra lärare till lagret och hade en påse med sig. Ingen av vi fattade vad det var i påsen. Sen säger idrottläraren att vi kommer få mat. Då blev alla vi glad. Sen tar en idrottläraren upp fåren mat och det var hare och fisk. Haren fick vi rensa. Bläääää och vad äckligt det var.

Fisken rensade en kille i klassen. Haren var helt ok att äta, men jag kommer nog inte äta det igen.

Kan bara säga att det var så kallt att sova i vindskydd. Jag tror inte vårat vindskydd var det bästa om man ska vara älig eftersom det kom in rätt så mycket vind när det blåste ute.

Det har ju hänt mycket under de här 2 timmarna i skogen och jag orkar verkligen inte skriva allt heller.

När jag kom hem idag,så åt jag först och sen somnade jag.



Till en annan sak nu. jag måste verkligen ta och klippa mig snart. Mitt hår börjar bara lite för slitet, men egentligen så har jag inte någon lust att gå och klippa sig. Men det är ett av mina krav att jag ska klippa mig.

så nästa månad går jag och jossan och klipper oss.

Nu till frågan hur tycker ni jag ska klippa mg?? Har som sagt ineg anning hur jag ska klippa mig. Det är lite jobbigt och jag har funderat lite, men jag har inte kommit på.


           

Ska jag klippa upp mitt hår eller ska jag klippa mitt hår kort?


Nu ska jag gå:)

Ses sen.

Pöss






Ovido - Quiz & Flashcards