Alla inlägg under november 2012

Av bananpink - 14 november 2012 20:04




Bläää till kurser nu!! Jag har kollat kurser nu och kommer förtsätta att kolla kurser nu, men de kurser jag har hittat är bara en gång eller så kostar de en förmögenhet. Kan det inte finnas kurser som är varje vecka som man vill gå. Jag vill liksom inte lära mig spanska varje vecka. Har varit inne på alla sidor nu. Jag börjar bli lite små sur nu känner jag.  Det får räcka med min kurser för min dag idag.



Av bananpink - 11 november 2012 16:28

Hoppsan nu är lilla jag här igen. Jag såg nu att jag inte hade bloggat något igår. Hade helt glömt bort det. Sen gick det inte eller att blogga igår. Var i farsta med min mamma och syrran. Det var trevligt. När jag kom hem var det bara att göra i ordning sig för jag och familjen skulle hem till en släkning som fyllde år. Det var så länge sen jag träffade de i släkten, men nu när jag tänker efter vad det nog när jag fyllde år. Jag har som sagt lätt att glömma saker har jag märkt.



Idag är det farsdag. Det blir att fira det. God mat och dricka. Jag har inte heller gjort så mycket idag. Det har som sagt regnat som tusan ute. har varit inne och tagit det lungt.

Imorrn blir det att gå upp tidigt för min del. Lite jobbigt för min del för jag har sovit rätt så länge på morgonen nu under helgen. Man får ta sånt ibland.






Av bananpink - 9 november 2012 21:00

Någon av dessa skor skulle jag vilja ha på min student. De skulle vara pricket över i:et. När jag såg dessa dog jag lite inombods. Fast det kan vara skönt att ha ballerina när man åker flaket sen. Man kommer säkert bryta benet när man hoppar på flaket eller vad man nu gör för något.


Får se lite när jag ska åka in och köpa skor till studenten.



Av bananpink - 9 november 2012 19:14

Idag är det fredag! Nu har ännu en vecka gått. Snart  är denna höst slut. Det känns lite konstigt att snart är det vår termin och bara några månader kvar innan jag tar studenten. Helt sjuk ju. Jag var som sagt i skolan idag pga student mössan. Jag valde en helt enkelt student mössa, men man kunde tydligen ändra i efterhand, så jag tänkte göra det. Fick panik idag och visste inte vad jag skulle välja för något. Det var rätt så dyrt tycker jag också. Träffade en kille som jag hade gått i samma dagis i skolan idag. Jag kan ärligt erkänna att jag inte kände igen honom. Han jobbade med det företag som har hand om student mössor. Det var kul att träffa honom där.

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp lenne för en fika. Vi gick runt en stund och sen valde vi ett ställe. Jag och lenne hade väldigt mycket att prata om. Det var jätte roligt att träffa henne. Hon bjöd mig på en fika. Det var min present från henne.

Vi var på fiket ett tag och sen åkte vi hem. Jag och lenne tittade inte på vilket tåg som kom, så jag såg av en slump att vi var på västerhanninge. Fick gå av tåget och ta tåget mot tumbe iställe.

Jag och lenne lovade att vi ska ses när hon kommer hem till jullovet och ge julklappar till varandra sen.

Nu är jag hemma och har ätit pizza! Det var väldigt gott tycker jag.






Av bananpink - 8 november 2012 19:01

Heej


Jag har  inte haft någon internät på min dator, så jag har inte kunnat bloggat något under de här dagarna. Sen har jag haft skola den här veckan också. Hade nationella i svenska B idag. Skulle hålla tal. Jag tycker inte alls om att hålla tal. När jag skulle hålla talet, så tappade jag bort mig i början och sen glömde jag säga en sak. Jag blev som sagt nervös för de andra var det. Det var väldigt jobbigt tycker jag. Fick godkänt på talet. Det var ju bra.


Jag trodde jag var ledig imorrn, men det var jag inte. Ska till skolan vid 13 och prova student mössa. Det känns konstigt att åka till skolan och sen hem. Kunde ju ha haft det idag tycker jag.

Efter skolan blir det fika med lenne!!




 

Av bananpink - 5 november 2012 19:19

Jag fick reda på idag att min kompis lenne kommer hem nu till helgen. Jag har längtat som tusan att hon ska komma hem. Är överlyckig över det. Har som sagt saker att berätta för henne som har hänt. De händer för mycket saker när hon är borta. Jag och jossan tänkte åka till Jönköping, men det har inte blivit av. Sen vet jag också att det finns en kille som saknar henne lite. Jag och han pratade om lenne för bara några dagaar sen på msn. Jag vet inte om hon vet vem han är. Kan ge en ledtråd till henne att han ringde henne några gånegr en sommar och att han har en storebror.


Det känns så konstigt att hon bor så lång ifrån. Känns som hon bor i andra sidan jordklotet. Tiden har gått snabbt kan ajg tycka. Sist vi träffade var någon gång i sommar. Det är nästan tre månnader sen sist. Jag tror inte jag har fel nu. Jag vet att hon kommer hem till julafton då, men jag får väl dra med mig jossan till Jönköping. Jossan kommer nog behöva det lite.





Av bananpink - 5 november 2012 19:08

Har haft en super dag idag!! Fick reda på att jag inte hade någon skola idag. när jag hörde de blev jag glad. Det är aldrig fel att ha en extra dag som man är ledig på. Bestämde mig för att spänndera min dag i stan. Nu har jag handlat min första julklapp. Sen handlade jag andra saker till mig själv. Det är väldig sällan jag kan köpa saker bara till mig. Jag har hört att jag inte vill spänndera mina egna pengar på saker. Det har sin förklaring. Det var för några år sen som det hände lite saker. Kunde inte ta hand om mina pengar. Det hela slutar med att min mamma tog mitt kort. Fick inte tillbaka det på ett tag. Det var nog på tre månader eller något sånt. Jag vet bara att det var vid jul. Nu är jag väldigt noga med mina pengar. Kan tyvärr tycka det är lite jobbig, men jag har lärt mig att man inte ska spänndera pengar på onördiga saker.





Av bananpink - 4 november 2012 18:30

Hello!!



Nu är lovet slut för vissa som har haft det. För mig är min helg slut nu. Imorrn blir det skola för min del. En grej som är sönt är att ajg har bara två lektioner. Sen är jag ledig resten av dagen. Hur underbar kan inte det bli!! Tänkte spänndera min dag i stan imorrn efter skolan. Har lite ärende att göra i stan. Sen blir det kanske något annat också.


Idag är det söndag. Har städat mitt rum riktikgt mycket. Hade lite saker som skulle bort. Nu är rent och snyggt. Måste komma ihåg att måla mina naglar. Mina naglar ser inte så fina ut nu.






Ovido - Quiz & Flashcards