Alla inlägg den 11 augusti 2012

Av bananpink - 11 augusti 2012 18:56

Nu är jag på Dalarö:) Jag trivs så där här. Som ni säkert vet så sålde min pappa och hans sambo deras hus i Strängnäs och flyttade till Dalarö:( Jag tycker faktiskt inte om Dalarö alls. Varför vill jag inte gå in på. Jag har ingen lust med det...

Det ska bli jätte skönt att komma hem till min mamma, Håkan och Emil:)

Visst det är fint här på Dalarö och så. Har ju varit här några gåneger tidigare pga min moster Mona. Men nu bor hon inte här längre. Jag kommer säkert tycka om Dalarö mera sen, men nu tycker jag verkligen inte om Dalarö. Jag saknar Strängnäs väldigt mycket!!



Idag när vi var och kollade runt i Dalarö och när vi kom till hamnen,så kommer det fram en kille som jag har glömt namnet på, men då fick jag reda på att han ska sjunga med sitt band på min pappa och hans sambo bröllop, men han hälsade och så. Sen pratade han lite och så. Vill tyvärr inte gå in på allt.

Igår så träffade jag en  av pappas och hans sambo vänner och de hade två söner som tittade väldigt mycket på mig och log hela tiden när jag tittade på de. Blev lite generad över det faktiskt. Det blev bara pinsamt typ. Sen idag så träffade jag en av killarna inne i ica och vi började och prata lite. Inget hände mera där. Skönt det:)Kommer vara här till måndag morgon för då åker jag hem!! Jippi:)

Imorrn blir det dopt för min del,men  jag är inte jätte sugen på att gå och jag behövde faktiskt inte gå på det om jag inte vill, så jag får se om jag går eller inte.




Pöss









Av bananpink - 11 augusti 2012 18:47

Hello!!



Nu är man tillbaka igen:)Det har varit skönt att vara borta från bloggen ett tag nu eftersom det har varit lite saker. Den mest anledningen för att jag inte har bloggat är att min dator har haft virus och jag har inte kunnat använda den:( Men nu är viruset borta:) Så nu kan jag blogga som vanligt. Varför jag inte bloggade på någon annan dator under tiden är för jag inte har haft någon lust att blogga och lite andra saker i mellan. Sen har jag jobbat på ett bageri i sommar:)



Det har hänt lite konstiga saker under tiden som jag inte har bloggat kan jag säga er. Vissa saker trodde jag inte kunde hända, men det hände faktiskt:) Det har varit roliga saker och även tråkiga saker.


Det kommer ett till inlägg snart då jag berättar vart jag är nu.

Pöss


Ovido - Quiz & Flashcards