Alla inlägg den 22 augusti 2012

Av bananpink - 22 augusti 2012 19:31

Den här sommaren har verkligen varit en bra sommar tycker jag. Det har hänt så mycket saker, men det har också hänt saker som har varit mindre bra tycker jag. Det bästa var nog när jag och familjen var i Thailand i tre veckor. Fick njuta och ha det bra i värmen:) jag behövde det. Det hade inte varit så kul om jag hade varit hemma som de andra var som jag känner. Sen var jag hemma och ringde in chef på min praktik och frågade om jag kunde jobba där. Det slutade med att jag var där i fem veckor!! Det var guld värd och det passade mig väldigt bra. Fick testa på att bo själv som jag inte tyckte om. Efter ett tag så blev jag van. På helgerna var jag hemma hos mormor och morfar:) Det var trevligt att träffa de.

Det hände en olycka när jag och jossan skulle färga hennes hår. Det slutade med att toalett locket blev lilla. jag visste på något sätt att det kunde hända oss. Den veckan var nog en av de jobbiga kan jag säga er. Kommer ihåg att vi skrattade jätte mycket den dagen det hände, men vi var samtidigt chokad över att det hade hänt.


Det började hända saker som jag mådde dåligt över. Jag kan inte släppa tanken på det. Jag kan fortfarande inte förlåta den personen än. Jag vet inte när jag kan förlåta den persoen. Det kommer nog ta ett tag.

var på ett bröllop:) Det var fint. Min pappa och hans sambo gifte sig. Hela den dagen var lyckad tycker jag. Det kom människor som jag inte hade träffat innan och man fick träffa peroner som man tyckte om.

Färgade mitt hår ljusare:) Det skulle vara brunt, men jag fegade ur mig.

Var på malma marknaden och träffade hela min familj:) Det har helt enkel varit en underbar sommarlov för mig. Det har hänt knasiga saker som jag inte kan beiskriva. Har träffa nya människor och jag har även träffat några barndoms vänner:)


Det är nästan allt som jag har gjort i sommar.





Av bananpink - 22 augusti 2012 19:17

Jag hade typ en blogg pause igår kan man säga. Det var så här att min syrra och hennes sambo var hemma hos oss och då hade jag ingen lust att blogga. Tänka då att jag kunde blogga idag iställe:)

En grej som inte var så kul var att elen gick igår på min praktik. Strömmen kom inte tillbaka på TRE TIMMAR! Fy fan säger jag bara. Det var verkligen inte kul. Efter en timme, så gick vi på lunch i två timmar. Vid tolv kom den tillbaka och då hade vi rätt så mycket att göra.


Idag var det också praktik:) Det var ingen strömavbrott idag som tur var. Hann göra många saker som jag tyckte var bra. Fick med mig hem massor med godsaker. Det var praliner, chokladbollar och macarons:) Var jättegott!!

Spelade monapol med min lillebror. Sen åt jag middag som bestod av hamburgare:) Det var länge sen jag åt hambugare. Sen har jag

inte gjort så mycket. Jag planerar att åka ner till lenne som bor i Jönköping för tillfälligt. Hon vill att jag och jossan åker och hälsar på henne. Jag saknar lenne väldigt mycket:) Under de här dagarna har man insett hur mycket jag saknar henne. jag vet inte när jag och jossan kan hälsa på henne.


Pöss


Ovido - Quiz & Flashcards