Alla inlägg den 7 maj 2012

Av bananpink - 7 maj 2012 19:31

Hejsan!!


Idag har det varit en bra dag för mig:) Det har hänt mycket på min praktik.

När jag gick idag till min praktikt så var det svin kallt ute:( Inget kul. Men jag gick på. När ja hade bytt om och gick och lämnade min matlåda så säger min handledare att lill pär ska komma idag. Det första som jag tänkte var att lill pär inte fick komma. De på min praktikt har retat mig för lill pär längd. Det är så här att jag är bara 156 meter lång och lill pär är 2 meter. Det ä ju en stor skillnad om man jämnför han och jag, Så jag såg inte fram imot besöket.

När lill pär kom så tänkte jag att han verkligen var så lång. Ett tag så trodde jag att de på min praktikt ljög om att han var 2 meter lång. Lill pär var väldigt trevligt:)

Det blev mycket skratta idag. Sen så tyckte de på min praktikt att det var extra kul när jag var så kort och att lill pär var så lång, Så jag fick stå brevid lill pär. De skrattade då ännu mera och jag skrattat själv åt det. Det måste sätt lite kul ut:)


Sen när jag kom hem så väntade jag på att mamma, håkan och emil skulle komma hem. När de kom hem blev det mat:) Sen bestämmde jag, mammma och håkan för att springa, Så vi lämnade emil på innebandy och åkte till källbrink och sprang där. Vilka backar där asso! Det var någon backe där som jag inte orkade springa, men annars så sprang jag på:)

Till en annan sak nu.

Jag testar just nu brun utan sol:) Det är väl helt ok, men jag har blivit jätte brun i pannan, haha:) Det ser ju kul ut, så jag var tvungen efter duschen ta på mera brun utan sol på mina kinder och på halsen.

Skriver inte mera idag:)

Pöss


Ovido - Quiz & Flashcards