Alla inlägg under maj 2012

Av bananpink - 7 maj 2012 19:31

Hejsan!!


Idag har det varit en bra dag för mig:) Det har hänt mycket på min praktik.

När jag gick idag till min praktikt så var det svin kallt ute:( Inget kul. Men jag gick på. När ja hade bytt om och gick och lämnade min matlåda så säger min handledare att lill pär ska komma idag. Det första som jag tänkte var att lill pär inte fick komma. De på min praktikt har retat mig för lill pär längd. Det är så här att jag är bara 156 meter lång och lill pär är 2 meter. Det ä ju en stor skillnad om man jämnför han och jag, Så jag såg inte fram imot besöket.

När lill pär kom så tänkte jag att han verkligen var så lång. Ett tag så trodde jag att de på min praktikt ljög om att han var 2 meter lång. Lill pär var väldigt trevligt:)

Det blev mycket skratta idag. Sen så tyckte de på min praktikt att det var extra kul när jag var så kort och att lill pär var så lång, Så jag fick stå brevid lill pär. De skrattade då ännu mera och jag skrattat själv åt det. Det måste sätt lite kul ut:)


Sen när jag kom hem så väntade jag på att mamma, håkan och emil skulle komma hem. När de kom hem blev det mat:) Sen bestämmde jag, mammma och håkan för att springa, Så vi lämnade emil på innebandy och åkte till källbrink och sprang där. Vilka backar där asso! Det var någon backe där som jag inte orkade springa, men annars så sprang jag på:)

Till en annan sak nu.

Jag testar just nu brun utan sol:) Det är väl helt ok, men jag har blivit jätte brun i pannan, haha:) Det ser ju kul ut, så jag var tvungen efter duschen ta på mera brun utan sol på mina kinder och på halsen.

Skriver inte mera idag:)

Pöss


Av bananpink - 6 maj 2012 19:49

Min dag har varit bra tycker jag. Hoppas att eran dag har varit bra:)

Det får bli ett snabbt inlägg för min del. Har ju inte lust att sitta här vid datorn hela kvällem.



Det har inte hänt något jätte viktigt idag för min del. Har mest varit hemma och gjort lite saker. Jag har gjort lite saker som jag inte tycker är så kul som exempel att bädde rent i sänegn. Tycker såna saker är tråkiga...

Eftersom jag åker snart till Thailand, så var jag tvungen att fixa nya linser till mig:) Det bästa är nog att de kommer om en vecka eller två. Så det är jättebra att de kommer snabbt:)

Kom på nu att jag måste boka klipp tid för mig. Det var ju så länge sen jag klippte mig. Jag går helst inte till fissan för jag tycker inte om det. Sen vill jag ju ha lång hår, Så jag har fått för mig att om man skippar att gå till frissan, Så får man lång hår, Men jag tror inte det stämmer. Det ända som händer med håret är att det blir slitet:( Inte bra!!



Har inte så mycket att skriva nu.

Ha en bra kväll nu:)

Pöss


Av bananpink - 5 maj 2012 19:08


När jag och lenne var och fikade idag,så satt vi ute. Det blåste som tusan liksom. Inte roligt kan jag säga er. Det känns lite som det är höst nu. Tycker inte om det. Jag vill ha sommar här!!

Jag kan lungt säga att jag höll på att blåsa bort idag. Bläää till vädret som är nu.

Kan det inte bli sommar någon gång.



Av bananpink - 5 maj 2012 17:22

Var som sagt nera i centrum idag för en fika med lenne:) Jag har ju saknat henne och det var sjuk länge sen jag träffade henne, Så idag pratade vi igenom lite saker och pratade om saker som hade hänt. Sen bestämmde vi också

vad vid ska vara på hennes studentskiva:) Nu är allt spikat.

Sen efter fikat gick runt lite i centrum. När vi hade kollat lite, Så bestämmde vi att vi skulle ses en gång nu i veckan:)

när vi hade sagt hej då gick jag och mötte upp mamma. Jag kom hem med ett söt linne:)

Sen åkte jag hem och har inte gjort så mycket typ.



Ses väl sen då:)

Pöss


Av bananpink - 5 maj 2012 10:37

Nu har man varit vaken ett tag:) Iadg ska jag ju till centrum och fika med lenne.

Det kommer bli väldigt roligt att träffa henne. Vi har lite att prata om vet jag:) Jag sitter här nu och väntar på att badrummet ska bli ledigt, så jag kan hoppa in i duschen och göra ordning:)

Sen så blir det att klä på sig och sminka sig lite.



Nu tänkte jag gå:)

Pöss



Av bananpink - 4 maj 2012 19:57

När jag kollade runt lite på nätet, så hittade jag den här bilden. Jag har alltid tyckt om gammal telefoner.

varför??  Jag vet inte, men det känns som de har en personlighet som inte telefoner nu har. Jag vet att det det

låter konstigt, men jag är lite små kär i den här telefonen. Skulle nästan vilja ha en sån när

jag flyttar hemifrån.



jag kommer inte blogga mera för ikväll.

Så jag säger god natt för min del till er:)

Pöss

Av bananpink - 4 maj 2012 18:25

Håller på att gör om min blogg nu för min skull, så den är ju inte klar än.

Vill bara säga att min blogg kan se lite konstigt ut nu, men nu vet ni det:)

Av bananpink - 4 maj 2012 15:21

Tjoo!

 

Jag har ju inte bloggat nu på några dagar, men jag har tagit en blogg paus typ. Hade inget att jag skriva i bloggen, så jag struntade i att blogga. Ibland behöver man ta en paus från bloggande ju.


Det har som sagt inte hänt något nu när jag har tagit min blogg paus.

Det är så skönt att det är fredag idag!! Jag behöver helg nu tycker jag. I morrn blir det en fika med lenne nere i centrum.) Gud vad kul det kommer bli att träffa henne. Det var länge sen jag träffade henne. Snart är hennes studentskiva!! Jag längtar dit.

Först så måste jag och jossan komma på vad vi ska klä ut oss till. Kan säga att det inte går bra för våran del. Det står helt still i våra huvud. Lite jobbigt tycker dock jag:( Men sånt som händer ju.

Måste ju köpa en present till lenne när hon har tagit studenten:) Så det får bli nu i veckan som jag och jossan köper presenten tror jag. Undrar vad man kan köpa till lenne då??

På söndag så kommer det nog bli att göra en läxa som jag har. Måste helt enkel göra den. Sen funderar jag på att gå till synsam och beställa en tid där. Jag bara måste ha linser till jag åker till Thailand.

Men vi får helt enkelt se vad som händer i helgen:)



Slänger upp en vår bild.)


Pöss


Ovido - Quiz & Flashcards