Alla inlägg under augusti 2012

Av bananpink - 25 augusti 2012 18:15

Jag funderar ofta på rätt så mycket saker i mitt liv. Jag kan äligt säga att jag är lite orolig för framtiden. Jag kan inte släppa att jag bara har ett år kvar i skolan. Det är så mycket saker som jag är lite orolig för. Jag vill att ens liv kan vara bestämmt så man vet vad man ska göra. Fast det skulle inte funka tror jag.

De senast dagarna har jag grubblat mycket Det känns inte som jag är som vanligt. Det är bara press på att man ska göra allt rätt hela tiden. Jag vill bara ta det lungt någon gång, men det kommer aldrig bli så. Jag ångrar saker som jag har gjort. Det har alltid slutat med att jag har liggat vaken hela natten nästan och tänkt på det som jag ångara eller som jag är orolig för.


 Skulle vara så sjuk häligt om man kunde gör anågot galet som man inte skulle ångra, men vad skulle det vara då??  Jag vet att jag kommer vara så glad över att ta studenten, men samtidigt skrämmer det. Man kommer då veta att man inte har något att göra på dagarna sen. Fast då ska man ju jobba hela tiden. En ska som jag är sugen på att göra. Är att jobba någonstans som inte ligger i Stockolm eller i huddinge. Se världen lite. Veta saker man inte visste. Leva ett liv som är så underbart att man bara vill leva åt det. Det är kanske så att jag måste göra något som jag aldrig har gjort innan. Det kan vara det som jag saknar i mitt liv. Jag tror jag behöver lite spänning  i mitt liv. Måste göra något som jag kan leva med. Veta att jag har gjort rätta saker åt mitt liv. Kanke flytta utomlands eller något annat.


Under det här året så måste jag tänka på det. Jag vet en säker sak att jag inte kommer plugga vidare. Om jag nu inte skulle trivas så kan jag tänka mig att plugga till något annat, men jag trivs så jäkla bra som bagare och konditor. Jag vill göra något som jag inte brukar göra. Något nytt för mig är alltid bra för mig. Jag kanske kan få reda på lite saker som jag själv inte visste om mig själv Tiden får utvisa vad jag ska göra. Jag vill bara göra saker som är roligt.




Av bananpink - 25 augusti 2012 15:32

Gud vad skönt det var att sova länge idag:) Jag är van att gå upp 5.45 på morgonen, men idag fick ajg en sov morgon till 9. Idag har jag varit hemma hos mormor och morfar. Sen åkte jag, mamma, Emil och Håkan till heron city för de skulle köpa skor. Jga är väldigt sugen på att shoppa kläder till mig själv. Har ju fått lön nu från min praktik eftersomm jag sommarjobbade där:) Tänkte ta och åka och titta på kläder snart.  Nu är jag hemma.



Något som jag inte tycker om att ha paraply när det regnar. Jag brukar skippa det. Har ingen anning varför jag inte vill ha det, men det har varit så länge. det kan ju vara så att jag inte orkar gå runt med det över allt, men sen är det ju bra att ha paraply när det regnar. Får väl köpa ett litet paraply som jag kan ha i väskan.


Pöss




Av bananpink - 24 augusti 2012 22:00

Man kan vara vacker utan all smink som de flesta har på sig. Jag har själv smink varje dag, men det är ett val som jag har bestämmt mig för. Jag kan inte gå hemifrån utan smink. Jag vet att huden inte mår bra av all smink. Det som jag är noga med är att tvätta bort sminket när jag ska gå och lägg mig. Jag tycker inte man måste sminka sig. Man får bestämma det helt själv. Det är dit val om du vill ha smink på dig. Man är här hur fin som helst om man inte har smink på sig. Jag menar inte att man är ful bara för man har smink på sig. Man får vara utan smink om man vill eller så har man smink på sig.


Det fanns en period i mitt liv som jag inte sminkade mig något typ. Jag tyckte inte om smink, men jag kunde sminka mig hemma, men när det gällde skolan så sminkade jag mig inte. Varför vet jag inte.

Jag började sminka mig när jag läste in några ämnen efter det började jag sminka mig mera. Jag kan ta det lungt när jag håller  på och sminkar mig.




Av bananpink - 24 augusti 2012 20:18




Av bananpink - 22 augusti 2012 19:31

Den här sommaren har verkligen varit en bra sommar tycker jag. Det har hänt så mycket saker, men det har också hänt saker som har varit mindre bra tycker jag. Det bästa var nog när jag och familjen var i Thailand i tre veckor. Fick njuta och ha det bra i värmen:) jag behövde det. Det hade inte varit så kul om jag hade varit hemma som de andra var som jag känner. Sen var jag hemma och ringde in chef på min praktik och frågade om jag kunde jobba där. Det slutade med att jag var där i fem veckor!! Det var guld värd och det passade mig väldigt bra. Fick testa på att bo själv som jag inte tyckte om. Efter ett tag så blev jag van. På helgerna var jag hemma hos mormor och morfar:) Det var trevligt att träffa de.

Det hände en olycka när jag och jossan skulle färga hennes hår. Det slutade med att toalett locket blev lilla. jag visste på något sätt att det kunde hända oss. Den veckan var nog en av de jobbiga kan jag säga er. Kommer ihåg att vi skrattade jätte mycket den dagen det hände, men vi var samtidigt chokad över att det hade hänt.


Det började hända saker som jag mådde dåligt över. Jag kan inte släppa tanken på det. Jag kan fortfarande inte förlåta den personen än. Jag vet inte när jag kan förlåta den persoen. Det kommer nog ta ett tag.

var på ett bröllop:) Det var fint. Min pappa och hans sambo gifte sig. Hela den dagen var lyckad tycker jag. Det kom människor som jag inte hade träffat innan och man fick träffa peroner som man tyckte om.

Färgade mitt hår ljusare:) Det skulle vara brunt, men jag fegade ur mig.

Var på malma marknaden och träffade hela min familj:) Det har helt enkel varit en underbar sommarlov för mig. Det har hänt knasiga saker som jag inte kan beiskriva. Har träffa nya människor och jag har även träffat några barndoms vänner:)


Det är nästan allt som jag har gjort i sommar.





Av bananpink - 22 augusti 2012 19:17

Jag hade typ en blogg pause igår kan man säga. Det var så här att min syrra och hennes sambo var hemma hos oss och då hade jag ingen lust att blogga. Tänka då att jag kunde blogga idag iställe:)

En grej som inte var så kul var att elen gick igår på min praktik. Strömmen kom inte tillbaka på TRE TIMMAR! Fy fan säger jag bara. Det var verkligen inte kul. Efter en timme, så gick vi på lunch i två timmar. Vid tolv kom den tillbaka och då hade vi rätt så mycket att göra.


Idag var det också praktik:) Det var ingen strömavbrott idag som tur var. Hann göra många saker som jag tyckte var bra. Fick med mig hem massor med godsaker. Det var praliner, chokladbollar och macarons:) Var jättegott!!

Spelade monapol med min lillebror. Sen åt jag middag som bestod av hamburgare:) Det var länge sen jag åt hambugare. Sen har jag

inte gjort så mycket. Jag planerar att åka ner till lenne som bor i Jönköping för tillfälligt. Hon vill att jag och jossan åker och hälsar på henne. Jag saknar lenne väldigt mycket:) Under de här dagarna har man insett hur mycket jag saknar henne. jag vet inte när jag och jossan kan hälsa på henne.


Pöss


Av bananpink - 20 augusti 2012 19:58



Av bananpink - 20 augusti 2012 19:25

Den här helgen var helt ok. det är allt som jag kan uttrycka mig om den. Det var inget fel på den. Det ända som jag ville var att den kunde ha varit bättre, men helgen var tyvärr inte bättre än så. Kan berätt lite smått vad som hände.


Den här helgen så gifte sig min pappa med hans sambo. Bröllopet var fint och så. Det kändes dock inte som de hade planerad något faktiskt. Det var kul att träffa Linn, Sanne, Jonas och Ville. Det var många andra där som jag inte kände, men några kände jag igen. Efter bröllopet så gick vi hem till pappa och hans fru då och åt lite mat. Maten var inte den bästa tycker jag, men jag åt ändå. Lite senare typ vid fyra så åkte vi till båten. På båten så slutade det med att jag, Sanne,Linn och Jonas var helt själva, Så vi gick till en bar och tog en drink och pratade lite. Sen gick vi till Taxs free:) Där luktade Jag och Sanne på parfymer. Efter det så gick vi till en pub där några av våra sällskap var. Satt och snackade till halv nio ungerfär, Sen gick vi till buffen. Maten var verkligen god där Det fanns så mycket mat där. Maten får ett stort plus från mig. Efterrätten var jätte god också tycker jag:)

Efter maten så gick vi alla till ett ställe som heter Vin och Bar där satt alla ett tag. Tog en drink där:) Den var så där. Ingen som jag skulle vilja ha igen. Efter Vin och Bar gick vi till puben och var där ett tag till ett på natten, Sen gick jag och Sanne och la oss. Jag var inte så sugen på att festa vidare. Sen hade de på båten tv inspelning. Så jag och Sanne gömde oss lite när de kom med kamerorna. På morgonen gick jag och Sanne och åt frukost. Efter en stund kom Linn. Linn var väldigt trött då. Det visade sig att Linn och Jonas hade stannat kvar hos de andra. Linn gick och la sig vid fyra medan Jonas gick och la sig vid sju på morgonen. Det hade inte gått och väck Jonas när frukosten var. Frukosten var också också:)


Sen efter frkosten gick jag och Sanne och la oss ett tag. När det hade gått två timmar ringde Linn och frågade om vi ville äta lunch med henne och Jonas, så det gjorde vi:) Jag delade mat med Sanne eftersom hon och jag inte orkade äta upp allt på tallriken. Efter det gick vi till Tax free och handlade lite grejer. Sen gick vi till puben och satt där till båten var framme vid Stockholm. Jag och Sanne tog tåget till Rågsved där vi fick skjus hem:) Det var jätte skönt att komma hem.


Det var min helg.

Pöss





Ovido - Quiz & Flashcards