Alla inlägg under augusti 2012

Av bananpink - 18 augusti 2012 13:00


Jag saknar efter höst. Det är en av de årstider som jag tyker om. Det har inte med att jag fyller år, men jag tycker bara om hösten. Det luktar något speciellt tycker jag. Kan tyvärr inte beskriva vad det luktar, men hösten har en egen doft helt enkelt.



Av bananpink - 18 augusti 2012 10:00

Jag har nu varit vaken i en timme nu. klockan 13.00 så är det bröllop:) Det känns lite konstigt att det är bröllop idag.

Sen lite senare på dagen, så kommer vi åka båt. Det tycker dock jag är lite konstigt, men vad gör man inte. Igår hann jag inte blogga något:( Jag hade en tanke attt jag kunde blogga, men det skit sig kan jag säga nu.

Fan då. Jag som hade typ bestämmt mig för att blogga mera nu, men jag måste hålla det löftet nu. Man får helt enkelt se det.



Igår började jag skolan:) Det var väl så där. Jag trodde det skulle vara värre, men det gick ju bra, men det värsta var nog att jag inte kom i samma klass som de andra som jag känner, så man var lite själv ju:( Fast jag kände faktikst två där i klassen:) Det tycker jag var bra. Fick även reda på att jag inte kommer vara så mycket i skolan!!  Najs som tusan ju:)

Det finns inte så mycket att skriva om det sen. Jag skriver mera sen.



Pöss




Av bananpink - 16 augusti 2012 20:12

Hello!!!


Nu är lilla jag här:) Vilken dag det har varit idag. Som sagt har det varit en bra dag tycker jag. Har hunnit med några saker under dagen. Jag kan tycka det är skönt att gå upp tidigt på morgonen, så man hinner göra saker under dagen. Det bästa var nog att det var fint väder ute idag, Så jag kunde sola!! Jag har blivit helt galen av sola. Jag brukar annars inte sola, men efter jag hade varit i Thailand, så tycker jag om att vara mera i solen.

Nu är man brun och fin:) Me like!!

Imorrn är det skola för mig. Jag vet inte om jag är jätte förtjust i att skolan börjar imorrn. Skulle helst börja på måndag som de flesta gör. Det är bara att bita i det sura äpplet och gå till skolan imorrn. Man får tänka så att det bara gäller en timme. Sen är det helg:) Efter skolan ska man åka till pappa och hans sambo. Jag önskar att de bodde inne i stan. Tycker inte jätte mycket om att åka till dalarö. Det tar sån tid.



Måste bara säga att jag inte kommer blogga så mycket nu under helgen pga bröllop och sånt. Så ni ska inte vänta er några långa inlägg av mig i helgen. Men ett eller två kommer det nog bli, men jag kan inte lova er något just nu.

Nu ska jag se så att jag inte har glömt att packa ner något i min väska till imorrn. Det skulle inte vara bra kan jag säga er. Måste kolla så jag har allt med mig.


Wonderful Landscape 033 wallpapers and stock photos

vi ses imorrn kanske:)

Annas så får ni har det bra.

Pöss


Av bananpink - 16 augusti 2012 10:34


Jag kom på några dagar sen att jag inte använder så mycket örhängen. Jag tycker ju om örhängen och så, men eftersom jag går bageri och konditor linjen så kan jag inte ha örhängen. Fast jag kan ju ha, men jag är rädd att tappa de

i någon deg. Har bestämmt mig att börja använda örhängen mera nu. Sen kan det också vara så att jag glömmer bort att ha örhängen. Köpte rätt så många nya örhängen i Thailand:) De ska jag nu börja använda. Det kanske blir ett av de nya som jag har imorrn på skolan:)


Pöss


Pöss

Av bananpink - 15 augusti 2012 20:00

Idag har ajg bara haft en chill dag:) Det var väldigt skönt tycker jag. Som sagt har jag inte gjort så mycket idag eftersom jag bara har varit hemma. fast jag har ju städat litet och så. Det var inte så kul, men det var verkligen ett måste.

Det har varit fint väder ute idag och det måste nog ha varit 25 grader ute:) Har fått massor med färg. Så nu kommer jag vara ännu mera brun till skolan och till bröllopet i helgen!

Det är helt sjuk att jag är fortfarande brun efter jag har kommit hem från Thailand. Min färg brukar försvinna ganska snabbt, så jag är glad att min bruna färg är kvar och idag solade jag ännu mera. Det kan inte bli bättre asso:)




Måste ladda in bilder på datorn nu. Har bilder från Thailand som jag vill visa er:)

Pöss

...

Av bananpink - 14 augusti 2012 19:14



Av bananpink - 14 augusti 2012 18:03

Tjooo!!


Hoppas att ni mår bra idag:) själv så mår jag bra. Vädret har varit riktigt bra! Har som sagt varit på Tom Tits idag med mamma och emil. Det var vädligt länge sen jag var där. Kände inte igen mig på allt som fanns där. Åkte lilla fritt fall eller vad det nu heter. Jag är som sagt lite höjdrädd, så jag tycket det var väldigt högt när vi var där uppe och jag tycket inte om det. Det var ju pinsamt lite ju. fast jag tror inte jag är ensam om att vara höjdrädd ialla fall.

Bjöd mamma och emil på buffe där på Tom Tits också. Det var en trevlig dag där tycker jag.

Sen så gick vi in på den där som handlade om kroppen. Jag tycket att vissa saker inte såg riktiga ut, men de var ju riktiga. Den var ju bra, men jag mådde lite lilla när det var vissa saker där inne. När vi skulle gå hem, så köpte vi var sin glass:)



Pöss





Ovido - Quiz & Flashcards