Alla inlägg under oktober 2012

Av bananpink - 20 oktober 2012 19:28


Ikväll blir det att stanna inne för min del och titta på någon bra film. Vilken film det blir får bli en överraskning. Jag är egentligen inte så mycket för filmer, men just nu har jag blivit en sån som kan titta på film när som helst typ. Jag skulle vilja se en skräckis ikväll. Hoppas nu att jag har någon sån film hemma. jag vet bara att det är många barnfilmer som jag har. Sen har jag även Paris Hilton film som jag tycker är konstigt. Jag får helt enkelt se vad det blir för något eller gör jag något annat tror jag.





Av bananpink - 20 oktober 2012 16:47

Den här dagen började ju bra. Det första jag ser när jag tittar ut är regn och regn. Ville bara somna om. Fast det kunde jag ju inte göra. Hade bestämmt mig att gå till huddinge centrum och köpa några saker. När jag hade gått halvvägs. Insåg jag att det regnade. Blääää tänkte jag då. Det var bara gå på och snabbt som tusan köpa sakerna och sen gå hem igen. Jag handlade allt vädligt snabbt tycker jag. När jag var inne på en mat butik, så träffade jag en kille som vi ka kalla F. När han såg mig ville jag bara springa därifrån, men jag kunde inte det. Skulle köpa min latte ju. Det slutade med att vi stod och pratade lite om saker som vi har varit med om. Det är så här att ajg och F har gått i skolan tillsamman i många år och min kompis jossan gick hem till honom en gång och frågade chans på honom. han har alltid sagt hej till mig i skolan och varje gång vi trffas så pratar vi med varandra. Vet ej varför vi gör så. Vi är inte kompis.


Sen när jag hade pratat med honom ett tag, så gick jag betalade min latte och går hem. Då täffar jag på en kille som heter chrille. Varför ska jag just idag träffa på några som jag känner. Jag ville hem för det regnade. Jag och chrille stod och snackade ett tag och sen kom F. De skulle till jönköping och göra något där. Kom och tänka på min kompis lenne som bor där nu. Sa hej då till de och gick hem sen.

När jag hade varit hemma i någon timme eller så drog jag och såg min lillebror spela hocky. han var jätte bra och de vann.


Nu sitter jag här. Det ble visst ett lång inlägg nu. men det gör nog inget. Imorrn kommmer det hända lite roliga saker. Berättar mera imorrn.


Av bananpink - 19 oktober 2012 18:00

Tjoo!


Det är som sagt torsdag idag och imorrn är det fredag. Det har gått så snabbt den här veckan. Känns som man inte har hunnit med det som man skulle göra. Jag kan tycka det är vädligt skönt att man är ledig två dagar och sen har praktik, jobb eller går i skolan eller vad amn nu gör under dagarna.

Jag uppskattar mitt liv väldigt mycket nu. kan säga att jag inte gjorde det förut. Jag kan nu känna att jag kommer klara många saker i livet. Det är bara att börja.

Förut kan jag säga er att jag inte skulle ha gått i någon gymnasium som jag gör nu. hade andra tankar då.


Nu när jag tar studenten så kommer man nog känna sig rastlöst. Jag vill se hela världen. Skulle vilja åka jorden runt i ett år. Få uppleva de saker som jag inte har gjort. Sen när jag kommer tillbaka så skulle jag nog börja jobba eller plugga. Det finns många sakers om jag vill göra.








 



Av bananpink - 19 oktober 2012 16:40

Idag är det fredag!! Det är super för mig att det är fredag tycker jag. Nu kan helgen äntligen börja för min del. Jag inte så mycket inplanerad i helgen, men imorrn måste jag verkligen ner till huddinge centrum och fixa lite saker som jag behöver. Sen på sönadg kommer det också hända lite saker. Längtar redan till söndag! Jag skulle egentligen ha åkt till min pappa som bor på Dalarö, men han kommer flytta nu, så det får bli nästa helg iställe då.


Jag har haft praktik hela veckan nu. Det är väldigt skönt att man ha praktik iställe för att gå iskolan. Sen är det ännu skönare att jag bor nära min praktik. På min praktik har vi så roligt och det händer alltid något. Jga vet inte än om jag kanske kan jobba där sen efter studenten. Det skulle passa mig bra om jag kunde jobba där. Tiden får utvisa om jag kommer jobba där eller inte.


När jag var på min praktik idag så skämdes jag ut mig lite. Det var inte roligt tycker jag. Rodnade faktikst lite. Jag och en kille på min praktikplats har en dans tillsammans. Det är bara vi som kan dansa den. Idag så dansade vi den för han tycket jag såg ledsen ut för något. Jag var inte ledsen utan lite trött. När vi dansar kommer en tjej och en kille från ett annat bageri och skrattade lite när de ser oss. Kille så väldigt bra ut, så det var rätt så jobbigt för mig. Det är en flum dans typ. Jag kommer aldrig igen dansa på min praktik.


Av bananpink - 17 oktober 2012 20:24


Av bananpink - 17 oktober 2012 20:09

Jag vill göra laser behanldigt mot mitt synfel som jag har. Jag vill liksom slippa ha linser och glasögon. Är väldigt avis på de som inte behöver ha linser eller glasögon. Men att göra en laser behandlig är en dyr historia. Det är ju inte att bara gå till den bäsat och göra det. Jag tror det kostar 30.000 kr får båda ögonen!!

Vem har liksom de pengar. Om man nu skulle tjäna bra med pengar och så. Då kan man ju göra det eller vart man nu får pengarna ifrån. Någon gång i mitt liv ska jag göra en laser behandlig faktiskt.


Jag har tänk lite runt det här med laser. Jag är vädligt rädd för det eftersom man är vaken när man gör själva ingreppet. Kommer dö om jag ska göra det. Sen vill jag inte bli bilnd som jag hörde att man kunde bli. Det skulle inte vara så kul tycker jag.



Av bananpink - 16 oktober 2012 20:00

Idag är det måndag och en ny vecka har börjat nu. I helgen struntade jag i att blogg helt enkelt. Jag har faktiskt en anledning. Jag fyllde 20 år igår!!!

Så jag firade min födelsedag två dagar eftersom min släkt kom på lördag. Sen på lördag gick jag även till frissan och klippte mig. Jag är så nöjd med det. Jag körde något mera vågat nu. I början var jag lite chockad över resultatet, Men nu stormtrivs jag. Vill ni veta vad jag har gjort? Jag klippt mig kort. Mitt hår behövde det så mycet eftetrsom det var mycket slitet.

På kvällen kom alla mina släkningar. Det var så roligt att träffa de. Åt god mat och efterrätt. Allt på kvällen var underbar tycker jag. Fick de presenterna som jag ville ha. Nu är jag nästan redo att flytta hemifrån.

Det som jag fick var böcker, en rosa stekpanna, pengar, tallrikar som var så fina, skål, örhängen och halspand. Det var säker något mera som jag har glömmt bort nu.




Så här blev ungerfär resultatet.



På söndag som var min födelsedag på, så åkte jag, Sanne, mamma, Håkan och Emil på fotbolls turnering. Min lillebror spelar fotboll, så det var han som spelade. Det var helt ok väder tycker jag förutom att det var kallt. När vi hade varit på fotbolls turnering, så åkte vi hem och efter ett tag kom mormor och morfar hem till oss. Det var kul att träffa de. Fick presenter av de också. Det var tallrikar av en serie och lite godis. Sen fick jag mera presenter av mamma, Håkan och Emil. Det var en parfym från Britney Spears.

Hade suktat efter parfymen av min syrra fick jag en iphone skal och vantar. Jag fattade inget när jag fick iphone skalet. Min syrra började skratta och sa efter det att jag nog kunde gissa vad det var för något. Jag sa att det nog kunde vara en iphone som jag skulle få och då sa hon ja. Det kanske är läge att skaffa en iphone nu. Till middag blev det pizza. Det var ingen av oss som orkade gå ut och äta. Sen hade vi fikat med min mormor och morfar, så vi var mätta efter det också. Tittade på min fil med min familj. Filmen heter första gången i Phuket. Den filmen var riktigt bra och när jag såg filmen längtade jag till Thailand.


Ses sen.

Det var lite om min födelsedag och min helg.




Av bananpink - 16 oktober 2012 19:46

Det får bara bli några bilder nu.



Ovido - Quiz & Flashcards