Alla inlägg under oktober 2012

Av bananpink - 16 oktober 2012 19:28

Hello!


Sitter och kollar på fotboll med min lillebror nu. Egentligen tycker jag inte om fotboll, Men han vägrar att byta kanal. Bläää. Innan jag och min lillebror satt oss framför tv, Så bakade vi chokladbollar. Det är något som jag är bra på. Fick kolla till min lillebror för han stoppade fingrarna i bunken hela tiden. Vem tycker det är gott att äta kako som min lillebror tycker om. Det är riktigt konstigt tycker jag. När vi skulle rulla chokladbollar, Så blev jag lite sur på min lillebror och då smetade jag in hans ansikte med chokladbollar. Han tyckte det var jätte kul och gjorde likadant på mig!!! Jag hann bara tänka neeeej! Efter det hann vi  rädd lite av smeten. Var tvungen attt städa upp. Det såg ut som ett bomb nedslag. Inte kul kan jag säga er.




Sen idag har jag som sagt varit på min praktik. Fick se en grej som jag inte kommer glömma. Det var så äckligt. Det var tur att det inte hände mig. Det var så här att en killes finger på min praktik plats slet av sitt finger, så det bara hänge i trådar typ. När jag skriver det här kommer det upp bilder på det.

Det har också hänt väldigt roliga saker idag. Det var har varit en riktigt br adag. Har inte så myckte att skriver om mera om min dag.



Av bananpink - 12 oktober 2012 19:43

Där jag har min praktik är ett stort företag som leverar till många olika länder när det gäller bakverk då. För ett tag sen skrev chefen på min praktik på ett kontrakt med en kille som kommer från Italien. Nu har det kommit upp att min chef tycker att någon kan åka dit ner och kolla läget och lite andr asaker också. Han ville inte och de andar på min praktit tycker jag kan åka dit ner!! Skämtar de med mig eller. Varför jag ska åka dit ner är för jag är ung och jag kan knyta kontaker i andra länder som är bra för min framtid. Visst det skulle nog vara bra för mig, Men jag är för rädd för åka själv och jag vet inte om jag är så bra på sånt här. Jag hoppas på något sätt att det inte blir jag. Jag skulle inte klara en dag utan vissa personer. Om jag ska åka tar jag med min mamma då. Hehe, Nu låter det som jag är mamma gris ju. Det är inte jag.

Under den här veckan som kommer ska de bestämma om vilken som får åka dit ner. Hoppas inte det blir jag iallafall. Jag kommer säkert bara göra bort mig och allt annat som kan hända mig liksom.


Skriver om det senare när jag har fått reda på vem som får åka.



Av bananpink - 12 oktober 2012 16:13

Tjoo


Min dag idag har varit så bra. Det kunde inte bli bättre än så här faktiskt. Sen är det fredag idag också och om två dagar fyller jag år. När jag vaknade kvart över 5 ville jag somna om, Men det var bara att gå upp och sätta på sig kläder och sminka sig lite och gå till min praktik. Väl på min praktik var det inte så mycket att göra. Jag har blivit en kaffe narkoman på min praktik, Så jag måste dricka minst en kopp kaffe och ibland dricker jag flera. Jag har märkt att det inte är bra frö mig att dricka kaffe eftersom jag är liten och i kaffe är det koffien. Jag kan snacka väldigt mycket och blir helt spralligt!! Haha, Så de på mitt praktikt tycker det är väldigt bra att jag blir så. När jag inte dricker kaffe blir jag så också. Fast då är jag mindre spralligt, Men jag pratar nog väldigt mycket annars också.

När det var lunch idag, så var de lite tysta och tittade mycket på varandra. Fattade inget först, Men sen skulle en kille som vi har döpt till mormor gå och göra något. Han liksom lämnade sin matlåda och så. Sen kom han tillbaka med en tårta och wisky. Tårtan och wisky var till mig. Blev så glad. Fast jag hade kunnat skippat wiskyn faktiskt.

Tårtan var jättegod och den var väldigt fin.

Sen blev det lite mera jobb och efter ett tag fick jag gå hem. Wiskyn gav jag till min låtsas pappa. Tyckte kan kunde få den.

Jag glömde att ta bild på min tårta. Buu..



Det var en prinssestårta, Men den var mycket annolunda.



Om ett tag ska jag duscha, så jag är fräsch till imorrn. Tänkte måla mina naglar och bara ta hand om mig själv lite tänkte jag. Tänkte även kolla om jag hittar några fina smycken till imorrn



Av bananpink - 11 oktober 2012 20:13

Tjoo!!


Jag har börjat räknat ner dagarna nu till min födelsedag. Det känns så kul att fylla år. Längtar som ttusan dit nu. Det är lite tråkigt att fylla år på en söndag. Men det är lite skönt ändå på något sätt. Idag fick jag ett brev av min kompis lenne som bor i Jönköping. När jag fick brevet insåg jag hur mycket jag saknar henne. Hoppas att jag kan träffas henne snart.


Idag fick jag gå och hämta min lillebror på skolan. Jag råkade lova min lillebror att vi kunde baka en kladdkaka. Jag ångrade lite när jag kom hem sen. Men det var väldigt kul att baka med honom. Något som var mindre bra var att jag brände kladdkakan!! Nu vet jag varför jag inte bakar så ofta hemma. Det har ju sin förklaring där. Jag bränner ju allt som jag bakar. Gör inte det dock på min praktikt som tur var.

Jag räddae den så nu kan man äta den.


Så här såg inte min kaddkaka inte ut dock, Men den var vädligt god iallafall!!


Igår var det full rulle för mig. Följde med min mamma till källbrink eftersom min lillebror hade träning igår, så jag passade på att springa två varav i spåret. Kände mig väldigt duktigt sen. Fick stå och kolla på när min lille bror hade tränning sen. Det var kallt kan jag säga er. Hann aldrig blogga igår eftersom jag kom hem sent.


Nu ska jag gå och titta lite på tv.







Av bananpink - 11 oktober 2012 19:42

Jag kommer aldrig glömma det året då jag skulle plugga upp mina grundämen. Jag fattar fortfarande inte hur jag orkade med allt då. Under den perioden kom det in en person som faktiskt förstörde mitt liv. Jag mådde riktigt dåligt under en tid då. Det ända som jag tänkte på var att jag ville komma bort från henne. Hon var inget som jag ville vara. Det var skönt att slippa henne efter en tid.

Det är vissa saker som jag inte riktigt fattar om henne. Jag har fått reda på saker om henne efteråt. Allt stod inte rätt till oss henne.


En sak som jag inte vill förstå är hon kunde göra en annan människa lilla. Hon fick en att kämpa på. Jag ville aldrig bli som hon. Det är kanske hon som jag ska tacka efter att jag har lyckas. Jag ville inte möta henne igen. Det kan vara jobbigt att gå ner till huddinge centrum eftersom man inte veta om hon är där nere.

Jag kan inte tycka synd om henne. Varför ska jag tycka synd om henne. Hon skrattade rätt upp i ansiktet på mig flera gånger. Ibland kunde hon puta in mig i skåpen och vissa gånger gjorde det ont. Hon ljög mig rätt upp i ansiktet och kunde dra mig i håret och göra andra saker mot mig.

Jag var verkligen livrädd för att träffa på henne då. Jag väntade alltid på andra bussen.


Under den perioden så fanns det en annan tjej som vi kan säga heter karin. Jag och den där karin var kompis då, men något händer och hon byter sida och börjar vara med den tjejen som jag hatar. Karin då började säga dumma saker till mig och även hon gör sker mot mig. Jag visste inte hur jag skulle klara det. Som tur var det två killar som märkte att något hade hänt. Det var andra i min klass som var med då och de hjälpte mig. I mars tror jag det var fick jag höra i skolan att karin och den elaka tjej och en annan hade hoppas på en kvinna och sparkat och slagit henne. Jag vet inte dock om det är sant, men det finns rykten som sa att det var sant. När jag hörde det trodde jag inte det var sant . Hur kan man sjunka så lågt om man nu har gjort. Att sen skryta om det är inte ok tycker jag. Karin blev efter det utfryst från de andra i min klass. Ingen ville ha med henne att göra.



Nu har jag lämnat det bakom mig. Det värsta är att karin som inte heter så går i min skola nu. Jag blev inte så glad när jag såg henne. Karin försöker ta kontakt med mig hela tiden i skolan, men ska jag vara äligt så är jag inte intresserad av att bli hennes kompis igen. Hon har gjort saker som jag inte kan förlåta och hon svekt mig stort när jag behövde henne.

Det var nog det svåraste året som jag har gått igenom. Det finns andra saker som jag inte vill skriva om det här året. Varför jag säger att den andra tjejen heter Karin är att jag inte vill skriva hennes riktiga namn. Sen den elaka tjejen förtjänar inte att jag ska skriva henne namn här.





Av bananpink - 9 oktober 2012 20:00

Något som jag har gått och kämpat med i några veckor är mina ögonbryn. Jag har noppat mina ögonbryn så mycket att de var små och man såg de inte heller. Jag är inte så glad på min själv nu, men jag har nu låtit de växa ut och nu har de blivit mera normala igen. Det som är också jobbigt om man är blon är att ögonbrynen är ljusa. Det problemet har jag också, så jag har ju färgar mina ögonbryn samt målar jag de. Jag målar mina ögonbryn just nu för att de håller på att försvinna igen. Jag hatar verkligen att ha ljusa ögonbryn. Det är verkligen jobbig.



Nu när jag ändå pratar om ögonbryn och så. Jag har äntligen beställt klipp tid för mig. Jag är inte en sån person som går och klipper mig varje månad. Jag klipper mig väl en gång på en månad och sen får det gå tre månader heller så. När jag brukar komma så är frisören inte så glad på mig eftersom mitt hår är slitet. Jag tycker inte alls om att gå till frissan.

Nu när jag ska dit på lördag vet jag inte hur jag ska klippa mig. Kort eller behålla mitt långa hår? Funderar på att klippa lugg. Nu blev det faktiskt svårt här. Får tänka igenom först tror jag.





Av bananpink - 9 oktober 2012 16:45

Hello!


Snart ska jag iväg och fira min morfar som blir 85 år. Hoppas nu att jag inte har skrivit fel Vilken år han fyller. Fast det tror jag inte. Blir middag och fika. Tänkte ta med lite bullar från min praktik som jag vet att mormor och morfar tycker om.


Min dag idag på praktiken var bra tycker jag. Det hände inget speciellt. En grej var att alla på min praktik skulle gå på en kurs och jag skulle inte följa med. Fick vara vakt till ugnarna och även svara i telefonen. Jag och telefon hör inte ihop helt enkelt. Det var jäkligt svårt när kunderna skulle säga vad de skulle ha och så var man tvungen att  skriva av allt samtidigt. Sen efter två timmar kom de tillbaka.

Det som jag tyckte var jobbigt idag var att det var helt mörkt ute klockan kvart i 6. Inte så kul tycker jag då och så regnade det också



Nu måste jag dra.

Ni får ha en bra dag nu.

Av bananpink - 8 oktober 2012 18:33

Någon gång i mitt liv vill jag åka tillbaka till London. Mitt mål i mitt liv är att åka dit. Jag var där för så länge sen. kan inte förklara varför jag tycker om london så mycket. Det finns några andra resor som jag också vill göra.



Ovido - Quiz & Flashcards