Alla inlägg den 27 september 2012

Av bananpink - 27 september 2012 19:30

Något som jag kan tycka är lite jobbigt är att många tycker jag ska ta körkort. Den frågan får man höra både i skolan och på praktiken. Sen även ibland hemma. Jag vet själv att jag inte kommer ta det på ett bra tag. Om jag nu skulle ta körkort så tar jag det på en gång. Jag är inte en sån person som börjar och typ ligger av efter ett tag. Sen måste man även känna att man har nytta av körkortet. Jag vet att det är bra att ha körkort när det gäller jobb, men jag skulle heller välja buss och tåg framför en bil. Fast alla är ju olika. Jag fick höra att när min stora syster tar körkort. Då ska jag också göra det. Jag vet redan hur det kommer gå för mig ute på vägen.

Vi har nämligen en gräsklippare som man kör på landet. När lille jag skulle köra så hände det lite saker. Jag körde typ runt en ring och sen var det något mera som jag inte kommer ihåg.

Jag kommer ta körkort när jag är redo för det. Det bästa är nog om jag ta det på en intensiv kurs. Det skulle nog vara bra för min del. Då akn jag fokusera på det iställe på andra saker



Av bananpink - 27 september 2012 19:24




Av bananpink - 27 september 2012 19:19


Bara för jag pratade om tårta, så kom jag på att jag vill ha tårta när jag fyller år. Det skulle vara gott och det var länge sen jag hade det när jag fyllde år. Det får gärna vara marsipan på tårtan tycker jag. Har börjat tycka om det igen. Det känns som min blogg nästan bara handlar om bakverk och om tårtor. Fast jag har nog fel nu. Inte vet väl jag.

Tänkte att det inte kommer bli så mycket tårtoor och bakverk i bloggen.



Av bananpink - 27 september 2012 19:04

Heeej!


Igår bloggade jag inte. hade väl tänk att jag kunde blogga och så, men det kom andra saker i vägen, så det sket sig.

När jag kom till min praktik igår, så fick jag reda på att ajg skulle få en tårta med mig hem. Så idag kan jag och min lillebror och hans farmor äta tårta. Jag är väldigt sugen på tårta nu, men jag måste nog vänta ett tag tror jag.

Idag sov jag till ungerfär två på dagen. Sen gick jag upp och åt lunch. Gjorde iordning mig sen. Sen kom min lillebrors farmor som heter Inga. Gick och hämtade lillebror och gjorde mat sen. Efter det gjorde vi matteläxan och tittade på tv. Kna säga att jag somnade i soffan. Jag tror jag hamnde i mat koma. Det var lite jobbigt faktiskt. Det var min dag idag. Jag vet att den inte låter så spännande, men ibland är det såna dagar också.




Så här såg tårtan ut. Jag hoppas nu att jag inte får hem mera tårta inatt.

Det skulle inte vara så bra tycker jag.





Ovido - Quiz & Flashcards