Alla inlägg under december 2012

Av bananpink - 27 december 2012 21:00

Det blir nyår för lilla mig. Jag var ju lite sur över att det inte skulle bli något nyår för mig. Det löste sig som tur var. Jag hoppas nu bara att vi kan ha middag hemma hos mig. Det visade sig att jossan valde bort sin kille. Jag blev lite chockad över det. Det brukar inte hända liksom. Det kommer bli jag, jossan och lenne på nyår. vad som kommer hända är lite oklart kan man säga. Det ska bli lite mysigt tyckar jag att fira med de.


Av bananpink - 27 december 2012 19:48

Nu är jag här igen. Den här dagen har varit väldigt bra och den hade inte kunnat bli bättre än vad den var. Idag hade jag, jossan och lenne planerat att åka in till stan och göra en grej. Grejen som vi gjorde vill jag inte gå in på vad det var för något för jag skäms lite för den grejen och jag skulle nog bli lite generad av hela grejen. Det skulle bara vara vi tre, men en kompis till jossan som heter Kim undrade om hon inte också kunde följa med. Vi alla tre sa ja. Jag känner Kim lite sen innan och det var kul att träffa henne. Jag fattar inte hur hon kommer att klara av utbildningen för att bli lärare. Inget som jag skulle bli. Tror att Kim kommer klara sig vädligt bra som lärare.

När vi var i stan så gick vi till en hemlig affär och vi var där inne väldigt länge. Jossan skulle tydligen köpa något där inne. Efter den där hemliga grejen, så drog vi och åt. Jag och Kim klagade lite i den hemliga affären över att vi borde gå och äta nu. Det blev kebab för mig och jag som vi delade på den. Kim tog en pizza och lenne tog en kebab i bröd. Efter lunchen drog vi vidare mot hm och ålhens. Var också inne på myrrorna. Jag är aldrig inne på myrrorna. Vet inte om det är något affäre för mig.

När det gäller shopping kom jag hem med lite saker. Det blev torr shampo som är väldigt bra. Sen blev det läppstift och halsduk och wax till lillebror. Det var lite jobbigt att handla på grund av alla reaorna. Imorrn blir det att sticka ner till huddinge och kolla in om de har något bra på hm för lilla mig.


Det här inlägget blev lite lång kan jag tycka, men det får nu duga.





Av bananpink - 26 december 2012 21:30

Jag är väldigt förtjust i chailatte nu och det kommer hålla i sig i ett tag. Jag måste nästan alltid att en chai latte när jag är i stan. Jag kunde inte tro det var sant när jag öppnade ett paket och där var det en burk med chai latte pulver. Blev så glad. Nu kan jag äntligen göra min egna chai latte hemma. Hur underbart är inte det? Just nu sitter jag i mitt rum och dricker en stor chai latte. Mums!! Igår tänkte jag att jag kunde göra en chai latte och då hade Håkan gjort popcorn, så jag hällde upp lite popcorn i en skål och gjorde en chai latte till mig. Jag vet att de två saker inte passar så bra ihop.


När jag kom ner till tv rummet fick jag ett sms av min killkompis som frågade vad jag gjorde. Skrev tillbaka att jag åt popcorn och drack chai latte till det. Så efter ett tag så fick jag tillbaka sms och han trodde jag skojade då. Han tyckte iallafalla att det var konstigt att jag inte drack vatten eller cola till det.  Sen undrade han varför jag skulle ha chai latte till popcorn. Så idag har min killkompis retat mig för det. han tycker det är lite kul. Det var ju gott tycker jag att äta popcorn och dricka chailatte.



Man kan väl äta och dricka vad man vill eller?


Av bananpink - 26 december 2012 20:00

Idag blev det en tredje julaton för min del. Det var skoj att träffa de andra på min pappas sida. Jag träffar inte de på min pappas sida så ofta, så det slutar alltid med att vi har väldigt mycket att berätta när vi väl träffas. Jag fick en present av pappa och sofia. Det var bestick. Blev riktigt glad över det eftersom man inte går och köper såna grejer själv eller sånafall åker man till ikea och köpre det billigare skiten som de på ikea har. Kan tycka att de på ikea har bra saker, men när det gäller bestick vill helst ha bra saker.


Nu akn jag bjuda min familj på en fin middag eftersom jag har fått så mycket tallriker, glas, vinglas och bestick. Det ända problem är nog maten då. Jga är ingen mästar kock när det kommer till maten. Jag kan inte tycka det är så kul, men när det kommer till bakverk då tycker ja det är mycket roligare. Man kanske ska hyra en kock som kan göra maten då. Fast jag får nog göra något god mat .



Slänger upp en bild  på kärlekmums som jag blev sugen på att baka nu.





..

Av bananpink - 25 december 2012 19:00





Av bananpink - 25 december 2012 16:24

Hello!


Den här julen har verkligen varit bra tycker jag. Mina julkappar som jag fick uppskattar jag väldigt mycket. Nu är jag mer än redo att flytta hemifrån. Det är bara en nyckel som fattas. Fast det kommer nog ta ett litet tag innan jag kan flytta hemifrån.


Alla mina julklappar jag fick gick i ett tema. Ni kan nog gissa vilket tema det gick. Rosa!! Det kanske börjar bli för mycket rosa. Som tur var är bara mina köks grejer rosa som tur var. Jag har äntligen tagit i tur med ladda in bilder på dator, så jag tänkte ligga in alla mina bilder på mina julkappar. Det får bli en annan gång. Imorrn blir min tredje julafton. Jag säger inte nej till en till julafton. Jag var hemma hos mormor och morfar idag och det blev mera julkappar där. Imorrn blir det att åka hem till pappa och sofia. Där det blir mera julkappar.


Av bananpink - 24 december 2012 09:00



Nu är det julafton! Jippi. Nu ligger alla julklappar under granen och jag vet en om längtar lite efter att få öppna sina paket nu. Det är som tur var inte jag utan min lillebror. En av de nackdelar att han har börjat skolan är att han nu kan läsa. Det är bra att han kan läsa, men det studenr då man önskar att kan inte kan läsa. Kan säga att det är lite jobbigt eftersom han säger högt vilken julkappar som är hans. Det blir att öppna julkappar på morgon. Sen måste vi göra iordnong oss för vi ska inte fira jul hemma. Det blir hemma hos Håkan syster. Där kanske det blir flera klappar. Man kan aldrig veta det.


Hoppas att ni får en bra jul nu!!

Ovido - Quiz & Flashcards