Alla inlägg under december 2012

Av bananpink - 23 december 2012 17:47

Idag är det söndag och imorrn är det julafton. Det känns en smula konstigt tycker jag. Har inte gjort så mycket iadg. Mest salget in presenter och gjort lite armband som de också i min familj ska få. Det tog sin tid att göra armbanden. Nu har jag fixat allt och det är klart. jag kan nu koppla av. Det blir att skriva lite inlägg till imorrn. Jag kommer inte hinna skriva  några imorrn eftersom det är julafton.



Jag har funderat lite om jag verkligen har någon tid över att blogga. Egentligen har jag andra saker som är mycket viktigare än bloggen. Så jag måste nog ta en blogg pause. Jag vet att det är trist, men för mitt bästa och för bloggen, så känns det rätt nu. Om jag kommer tillbaka till min blogg får vi allt se. Jag kan inte lova något nu. Det är trots allt sista året för mig i skolan. Jag vill verkligen klara av det här med skolan.




 


Av bananpink - 23 december 2012 17:33






Jag är så trött på personer som lovar saker och sen kan de inte lova det. Hur kul är det att var ensam på nyåre. Tack så kallad bästavän. jag börjar få nog nu. Hon säger att hon glömt det, men egentligen ligger det till så här att hon vill fira med sin kille i ställe med mig. varför säger man det inte lite tidigare. Jag är riktigt sur på henne nu. Hennes kille kan dra åt helvete. Fy fan för honom asso. Min bästis gjorde verkligen min dag. Jag är inte sugen på att fira nyår längre tack vara henne.



Av bananpink - 22 december 2012 20:15

Det får bli ett snabbt inlägg nu. Jag tycker jag bloggar rätt så mycket för att vara mig. Det som är lite konstigt nu bara för mig är att jag bloggar tre inlägg om dagen i två dagar i rad. Jag känner att jag bara kan och vill blogga två inlägg på en dag, men ibland blir det bara ett inlägg. Tre inlägg om dagen kanske blir lite för mycket tycker jag. fast man vet aldrig. Kommer någon gång ibland blogga tre inlägg på en dag.


Jag vet tyvärr inte vad det här blogg inlgget handlar om. Jag måste nog ha lite tråkigt tror jag. Jag kanske längtar efter tomten så mycket så jag har så tråkigt. Jag skojar där lite. Jag längtar inte efter tomten som min lillebror gör. Han vill nog inte erkänna det tror jag. Snart är det här året slut. Det har varit ett jobbigt år, men det har samtidigt varit ett av de roligaste åren för lilla mig. Nästa år som kommer bli 2013 kommer nog bli ett galet år. Då kommer nämligen jag ta STUDENTEN!! JIPPI!!

Jag ser bara fram imot vad som kommer hända 2013. Ett nytt liv för mig kommer börja för mig då. Det kommer bli spännande och nog lite tråkigt antar jag det kommer bli.


Nu ska jag bara njuta av de sista dagarna innan det blir 2013. På ta om nyår vet jag inte vad jags kommer göra. Kanske träffa vänner eller något annat. Jag inte några planer. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra året. Lite pinsamt där.


Av bananpink - 22 december 2012 19:00

En hemlighet som nog ingen vet om lilla mig. Jag kan inte åka sidor. Lite pinsamt, men jagsskulle inte ge mig ut i backarna. Vill inte tänka tanken på det alls. Jag har åkt skidor en gång i tiden, men det var ungerfär 11 år sen. Så jag tror inte jag kan det längre. Det låter dock kul när man får höra andra som ska åka skidor och så vet man att jag inte kan åka skidor. Det är lite trist. Vill inte bryta mina ben när jag åker. Får väl ta och lära mig på nytt någon gång

Av bananpink - 22 december 2012 14:19

Tjoo!


Nu sitter lilla jag här igen. Snart är det julafton. Tycker synd om de som inte har handlat alla julklappar än. Vad stressad de måste ha. Jag skulle fått panik rent sagt, men jag var lite samrt det här året och köpte de en två veckor innan julafton. Annars så brukar jag köpa en vecka innan julafyton och då kan jag lova er att jag har panik.



Mina planer för idag


Gå ner till huddinge c och göra några ärende.


Fixa naglar.


Duscha.




Den första grejen på listan haar ajg redan gjort. Annars så ska jag göar de andra sakerna .




Av bananpink - 21 december 2012 19:12

Igår var som sagt jag, jossan och lenne och åt på Jensen`s BQFHUS tror jag stället heter eller den heter ju så. Maten där var väldigt gott. Det var roligt att sitta med lenne och jossan på det ställe. Det var länge sen bara vi tre träffade. Jag och lenne bytte även julkappar. Det jag fick av henne var jag väldigt nöjd med. Det var en body lotion och något som amn har inne i badrummet fråga mig inte vad det var för något. Sen fick jag en vit nagelack och ögonskygga. Vi pratade om allt som har hänt sen sommras. Vi har också lite planer i framtiden. Sen ska jag tydligen följa med lenne och jossan på något. Det är tyvärr inte så spännade kan jag säga er. Jag vill inte följa med på den här grejen, men jag måste det.  Jag får nog köpa min chai latte då när vi ska göra den där grejen, Om jag har min chai latte så klarar jag av det mesta, Hehe.



Innan jag, jossan och lenne träffade var jag och jossan i skolan. Det är skönt att skolan ligger bredvid tunnelbanan i blåsut. man behöver inte springa då när tågen kommer. Fast jag och jossan måste typ hela tiden springa eftersom vi kanske inte alltdi går så snabbt som man ska göra. Det var jul lunch i skolan. Det var gott och man fick godis!! Julmaten var helt ok. Efter skolan var det dags att åka in till stan för att handla julklappar. För min dell var ajg avklarad när det gällde julklappar, men jossan hade tre kvar. Det tog nog tre timmar eller något sånt för jossan todg väldigt god tid på sig, så jag passade på att köpa en STOR chai latte. Då kunde jag hålla ut. Jag gick och köpte en tröja till mig själv. Tyckte jag förtjännde en tröja till mig.






Av bananpink - 21 december 2012 17:48

Jag har lugnat ner mig lite nu, men förut var jag lite stressad över att jag kanske inte hade någon mobil alls. Har fått letat fram en gammal mobil som jag får ha iställe. Det får man allt se hur det blir.


Den här dagen har varit så bra! Den kunde inte ha blivit bättre förutom mobil problemet. Tänker inte prata mera om min mobil nu.

Fick idag min lön och en present. Jag kunde inte hålla mig, så jag var bara tvungen att öppna presenten. Jag vet att det snart är julafton, men lilla jag kunde inte hålla sig. Det var ett presentkort och det bästa var nog att det var mycket pengar på det. Nu kan jag handla kläder eller köpa en ny parfym.


Jag tog också hem två cheese cake från min praktik idag. Det blev över och så var de sönder. Jag tacker inte nej när det gäller cheese cake. Det bästa att jobba som kondtitor är nog att få göra tårtor och bakelse och självklart få ta hem godsaker.

Jag bloggar mera sen om vad som hände igår!










Av bananpink - 21 december 2012 17:03







Jag fattar inte hur galen man kan bli på en mobil. Nu har ajg ingen mobil alls. Det känns så jobbigt nu. Fan säger jag bara till mobiler just nu. Jag funderar på att åka och köpa en HELT ny mobil imorrn! Har inte haft en mobil snart på en månad. Jag kan inte fatta hur jag har överlevt det.



Ovido - Quiz & Flashcards