Alla inlägg under december 2012

Av bananpink - 2 december 2012 18:39

Något som ajg tycker är lite jobbigt nu. Det har ju snöat ute!! Det är inte heller lite snö ute.  Hur mycket som helst med snö ute.Bläää till snö säger jag bra. Jag är inte en sån person som tycker om snö. Tycker det är jobigt med snö. I vissa stunder är det mysigt med snö. Som exempel på julen och nyår och när det är sol ute. Vill bara inte det ska bli halt ute. Då kommer jag nog ligga på sjukhuset med brytna ben eller något sånt. Det sa bli skönt med vår sen.

Tycker det är lite skönt att snön ha kommit för då behöver inte all snö komma senare.


Man vill bara åka utomlands när snön kom. Jag funderade nästan på att ligga kvar i sängen hela dagen, men det gick tyvärr inte.


Av bananpink - 2 december 2012 18:24

Den här söndag har jag inte gjort något faktiskt. Bara varit hemma. Köpte en julklapp till idag till min lillebror kom jag på nu. Jag måste ha någon abonnemang till min mobil. Igår fick jag ett sms att jag måste fylla på mitt kort. Jag orkar verkligen inte med det. man vill ju ha en abonnemang som är bra för en och för plånboken.


Det är så skönt att jag ha lektion till halv elva imorrn och sen slutar ajg. Hur underbart är inte det? Jag tycker det är bra för jag tycker inte om måndagar. Lite trist att jag inte ha någon praktik den här veckan dock. Min praktik är verkligen bra och jag trivs där väldigt bra, men på fredag ska jag dit igen. Längtar dit lite gran.



Måste ta och fundera på vilken abonnemang man ska ha också den här veckan då.





Av bananpink - 1 december 2012 16:36

Idag är det första december!! Det känns väl bra på något tycker jag. Om 23 dagar är det julafton. Så nu kan man köpa julklappar. Har köpt en julklapp.

Min tanke var idag att åka in till stan och handla julklappar, men jag ångrade mig när jag tittade ut från fönstret och såg att det snöade. Får ta det någon annan dag helt enkelt.

Det hela slutade med at ajg stannade inne, men jag kompå att ajg var tvungen att lämna in mina uggs på lagning och göra andra ärende i huddinge centrum, så det var bara att gå ner till huddinge och göra de där ärende. Innan jag gick hem väntade jag på min mamma och hennes kompis och sen gick jag hem.


Var hemma ett tag, Sen skulle vi tydligen åka till Lida och åka pulka. Jag är inte en sån person som tycker det är kul att pulka, men idag fick jag släppa min tanka om att aldrig åka pulka, Så nu har jag åkt pulka. Det var lite kallt tycker ajg. Det var inte ett sånt väder då man tycker det är varmt ute. Jag var väl inte den ända vuxna som åkte pulka heller. Det var väldigt många som var 15 och över det som åkte pulka. Det här är nog sista gången som jag åker pulka kan jag säga er.


Det var min dag


Av bananpink - 1 december 2012 16:28

Nu är lilla jag här! Det var ett tag sen jag var inne här på min blogg. Jag har funderat hur jag vill göra med allt. Har ett stort beslut att fatta. Det är ingen som kan hjälpa till när jag ska fatta det här beslutet. Jag har mått dåligt och bara vilja ligga kvar i sängen, men jag har alltid tänkt att det är nog bäst att jag fattar ett beslut nu. Det är beslutet kommer kanske avgöra mitt slut på bloggen som jag har. Det kommer självklart påverka andra saker runt omkring mig.



Det har varit skönt att släppa bloggen ett tag nu, men just nu vet jag inte hur jag ska göra. Jag har varit stressad som tusan på sista tiden. Jag är väligt rädd att få magsår just nu. Måste komma på något sätt så jag inte stressar  mycket.



Ovido - Quiz & Flashcards