Alla inlägg under december 2012

Av bananpink - 13 december 2012 19:47

Av bananpink - 13 december 2012 19:28

Hello!


Min dag idag har varit intressant. Det har hänt mycket saker för lilla mig. Men jag känner att några saker nu kommer klaras upp inom kort. Det är nog det bästa när problem försvinner. Då behöver man inte ligga vakan hela natten och tänka på det. Fast jag ligger inte vaken på natten och tänker på det. Iställe kan jag tänka på den saken hela dagen. Det är skit jobbigt kan jag lova er.


En ska som ajg inte har fattat än är att man inte ska äta deg. Jag tycker om deg väldigt mycket. Har svårt att inte äta deg på min praktik. Jag är inte den ända på min praktik som äter deg. Idag fick jag en klump med deg och jag ville typ inte lyssna på vad en kille på min pratik sa för något till mig. Han sa att jag kunde få ont i magen och må lilla av degen eftersom degen innerhåller bikarbonat. Som dum jag var så åt jag hela degen ändå. Jag tänkte inte så mycket. Nu har jag ont i magen och mår illa av degen. Jag får skylla mig själv faktiskt. Ingen deg för lilla mig.



För de som inte vet det. Det är inte bra att äta deg som inte har varit inne i en ugn. Magen klarar inte av bikarbonat och gör som din magen jäser. man får inte en stor magen, men man kommer må illa och ha ont i magen en lång tid.




Av bananpink - 12 december 2012 21:00




Till helgen blir det att köpa julklappar för min del. Jag vet inte när jag kommer hinna göra det annars. Sen kommer jag säkert glömma bort det. Det vill jag inte. Det blir stan med mamma på lördag. Mysigt.


Av bananpink - 12 december 2012 19:30

Sitter nu med ricinolja i mitt hår. jag hoppas att det funkar med ricinolja. Angående det här med laxerinsmedel som det stod på flaskan. Jag var faktiskt tvungen att fråga någon om det. Det som jag fick reda på är att det står så för att man inte inte vill aska köpa det eller använda det. Det är som sagt väldigt popelärt med ricinolja. Sen ska man inte använda det heller som laxeringsmedel eftersom man kommer må så dåligt av det. det är lite som en täckmantel att det står laxeringmedel. Det var väldigt svårt att köpa det på apoteket eftersom det var slut överallt. Lite jobbigt tycker jag.



Till något annat nu.

Det känns som det börjar bli varmare nu tycker jag. Tycker det är så härligt, men det är lite synd att snön åker bort. Snön kan vara kvar till julafton och sen kan den försvinna. jag vill helst nu åka bort. tänkt om man kunde ligga på en strand och sola hela dagen eller bada varja dag. Tänker tillbaka på när jag var i Thailand. Låg där på solstolen och solade varje dag. Jag vill tillbaka dit nu!!










Av bananpink - 11 december 2012 19:00



Av bananpink - 11 december 2012 15:33

Jag är verkligen trött idag efter min praktik. Har gjort så mycket. Det blev ungerfär 100 tårtor till västerås. Undrar lite vad de ska ha alla tårtor till. Sen har jag fått en beställing på en bröllopstårta och en figurtårta. Jag tycker det är mycket roligare att göra tårtor än att göra muffin. Man får skapa ett konstnär då. Det blir nog att jobba natt för min del när det gäller bröllopstårtan. Sen har jag fått mitt schema inför jullovet. Kommer jobba natt från den 21 december till den 6 januari. Längtar till det. Sen kommer jag jobba varje helg och det kommer bli natt. Jag har ingen problem att jobba natt.


Det bästa som inte får hända har hänt idag. Trodde inte det var sant när min chef sa det. Företaget som jag har min pratik för ska flytta till USA. Det bästa är nog att de vill ha mig där då. Hur underbart är inte det. Tänk vilken möjlighet jag har då. Jag har drömt att flytta dit, men jag trodde aldrig att det skulle bli verklighet. Måste bara fundera lite innan jag bestämmer mig först.




Av bananpink - 10 december 2012 20:00

Kom på en ide när jag kollade runt på tåror på internät. Man kan ju göra en jultårta. Tror inte många gör jultårta. Fast det kan jag ha helt fel om också, men iallafall så kom jag på värsta ide om min jultårta. Det skulle vara maffig kan jag lova er. Fågar inte skriva hur den ksulle se ut efterom jag själv är lite osäker på det,men jag vet inte om jag skulle våga göra min tårta verklig. Jag får helt enkelt se om jag gör en jultårta. Det skulle vara kul. om jag nu gjorde en.



Av bananpink - 10 december 2012 16:33

Hello!


Det var en liten tuff dag idag. Inget som ajg tyckte var stört kul om man nu säger så. Jag har gjort 30 vagnar med muffins formar i. Visste ibland har vi mycket saker, men idag slog nog vi rekord på mest vagnar när det gäller muffins. Tycker dock synd om de ska packa ner alla muffins. Det kan inte vara kul. Sen så fick jag reda på att jag ska jobba annan dag jul och dagen efter det. Trodde de skämtade, men det var sant.

Det är extra jobbigt när det är några på min praktik som är sjuka för då blir vi ännu mera stressad. Det är skönt att jag är hemma nu. Om en stund ska jag göra mat till mig och min lillebror. vad det blir vet jag inte. Får bli en överaskning.


Det känns osm det här inlgget handlar mycket om min praktik, men nu får den handla om min praktik. Just det! Snart ska jag ha prov på min praktik. Det ska bli spännande tycker jag. Jag har fått en ledtråd om det kommer bli tårtor och något mera.




Ovido - Quiz & Flashcards