Alla inlägg den 4 februari 2013

Av bananpink - 4 februari 2013 20:15





Nu ska jag fixa ett kort och bilder från datorn som gäller en grej. Min lillebror fyller år nu på lördag och det ska vi fira, så jag tänkte bjuda med honom på bio. Det är väldigt svårt att köpa något till honom. Tyckte att bio skulle passa honom. Sen vet jag att han vill ser på Röja Rolf.



Av bananpink - 4 februari 2013 19:30

Som min rubrik lyder så är det sant att jag hade grädd krig. Det var en tjej på Alimenta som kastade grädde i mitt ansikte, så jag blev lite sur och kastade tillbaka. Vi höll på så ett bra tag. Hela mitt hår var förstörst, men som tur var hade vi en dusch och kunde tvätta bort grädde i håret och i ansiket. Fick låna smink av tjejen. Vi hade det roligt där ett tag. Jag mår lite illa av tanken när det kommer till grädde.






Nu vill jag inte prata om grädde mera.  Till lite andra saker nu. Imorrn kommer en kille från Italien till oss. Det ska ju bli lite spännade. Sen kommer även waynes coffe ägaren till oss för han ville se hur vi hade det. Han ska tydligen provsmaka lite nya saker som vi ska börja baka. Annars kommer det nog vara lugnt imorrn på min praktik. Det är nästan jobbigt på något sätt tycker jag. Om det inte finns något så är det bara för mig att plugga på om truck körkort. Jag är inte så sugen på det, men det är nog bra att ha det. man får se lite ljus i tunneln. På onsdag eller på torsdag ska jag och en kille från Alimenta övningsköra med mig. Ser inte fram imot det. Bläää!!


Ovido - Quiz & Flashcards