Alla inlägg den 6 februari 2013

Av bananpink - 6 februari 2013 21:45




En barbie ska jag operera mig till:)

Jag skojar nu



Jag tycker inte om när man ska operera sig. Jag ska förmodligen göra det snart. Är lite rädd för det. Det känns som man kommer känna av när kniven går igenom en. Jag har nog fel nu. Har hört skräck upplevelse av personer som har vaknat upp när någon har skärt i en. Jag skulle dö om det vara jag som låg där, men jag vill verkligen ha den här operationen klart. Det är så här att jag har längtat efter det så länge och det känns skönt att det kanske är över nu. Ni kan nog inte fatta känslan. Vilken operation är hemlig för er. Kan berätta vad det är sen. Nu vill jag inte det.



Av bananpink - 6 februari 2013 19:45

Heej!


Det har varit en snöig dag tycker ajg idag. Det har inte slutat att snöat ju. Min dag idag har bara varit att fika typ och äta semla som jag inte tycker om längre. Jag vet inte vad jag sak skriva om min dag för den har inte innehållet något speciellt.

Pågrund av det här vädret vill jag ha filmmys. Jag tycker man kan ha det ända när det är mitt i veckan. Sen vet jag att många går ut i dag för det är lill-onsdag. Jag därimot kan inte för jag måste upp halv 6 eller tidigare. Sen ha jag även fått ett schema över natt tider. Jag ska som sagt jobba 11 februari på natten eftersom det är semlans dag den 12. Jippi eller inte. jag får dricka mycket kaffe eller cola typ för jag sak till skolan på morgonen sen.


tråkigt

Ovido - Quiz & Flashcards