Alla inlägg den 24 februari 2013

Av bananpink - 24 februari 2013 21:45

Det är många som jag säger att jag har det bästa jobbet typ, men jag kan tycka det är lite jobbigt. vid vissa stunder. På en dag ska man ha gjort 200 prinsesstårtor och 100 andra tårtor. Det tar aldrig slut. Sen kan det också komma in någon som vill ha en speciell tårtor. jag själv tycker det är roligare att göra tårtor än att göra skit jobbet. Skit jobbet kan vara att diska 200-300 formar. Hur kul kan det vara. Det har som tur var inte hänt mig. Efter min bröllopstårta blir det bara tårtor för min del. Toppen!

Jag skulle aldrig kunna byta jobb med någon. Konditor är himla kul tycker jag. Man får skapa grejer hela tiden.



Av bananpink - 24 februari 2013 19:00

Som rubriken säger blev det film mys med jossan idag. Det var ett tag sen vi hade det. Kollade på film och åt massor med popcorn. Vi försökte vara lite nyttiga. Jag och jossan är inte kända att vara nyttiga har jag hört. När vi har film mys så köper vi massor med godsaker och äter väl upp allt, men vi tyckte det var bäst att inte äta lite nyttigare idag.

Sen när det kommer till film tittar vi gärna på barn filmer. Varför vet jag inte. Vi tycker bäst om det helt enkelt. Vi såg den nya filmen om asterixs och obelixs som heter något mera. Har glömt bort namnet, men den sög verkligen. Det var något som saknade i filmen. Jag och jossan brukar tycka om asterixs och obelixs. Nu var det inte lika bra längre





Ovido - Quiz & Flashcards