Alla inlägg den 7 februari 2013

Av bananpink - 7 februari 2013 20:00

Jag tycker inte om att vara själv hemma. Varför? Jag känner mig inte trygg bara. Nu i sommras var jag tvunegn att vara själv i fyra veckor eftersom jag skulle jobba. Det var väldigt jobbigt. Det var mest på kvällarna för det kände att någon stod ute på gatan och kollade in i mitt fönster. varje gång jag kollade var ingen där. Nu sk ajag tydigen vara själv hemma en vecka HELT SJÄLV. Buuuuuu! Det kommer bli intressant.


Sen får jag tänka att det bara är en vecka och inte längre. Det hade blivit lite jobbigt tycker jag. Det är en bra tränningen eftersom jag inte kommer bo hemma länge till. Jag kan inte bo hemma hur länge som helst. Jag tycker det är skönt att bo hemma hos mamma, Håkan och min lillebror. Det är dags nu att ta ett eget ansvar nu tycker jag.



homealone5post Home Alone 5 goes spooky


Jag kom ihåg filem som heter ensam hemma. Om jag inte säger fel nu. Tänk om det skulle hända sk som i filmen. Jag vet inte vad jag skulle göra då. Vill inte tänka tanken på det nu. Allt kommer gå bra. Ensam hemma filmen var en av de filmer som jag tyckte var bra när jag var liten.



Av bananpink - 7 februari 2013 18:45

Jag sa ju förut att jag skulle färga mitt hår rosa. Jag skojade lite där. Skulle inte våga färga mitt hår nu eftersom jag redan har tappat hår och vill inte göra om det igen. Imorrn blir det faktiskt frissan för min del. Jag känner att det är dags nu. Det för flera månader sen jag klippte mig. Det ska bli kul att se vad jag kommer göra imorrn med mitt hår.




Jag skulle aldrig våga klippa mig så här kort, men jag har en gång i tiden haft så här kort hår. fast då hade jag en annan kläd stil då än vad ajg har i nuläget. Jag blir nästan sugen nu på att klippa mig riktigt kort. Kommer nog ångra mig sen tror jag



Ovido - Quiz & Flashcards