Alla inlägg den 22 februari 2013

Av bananpink - 22 februari 2013 21:45



Det är som sagt sportlov den här veckan som kommer. Mitt sista sportlov för alltid. Lite sjuk faktiskt Kommer spänndera den här veckan hos jossan och inne i stan. När man tänker på sportlovet, så låter det som man ska sporta, men det kan inte vara många som sportar då. Om man nu skulle åka skidor eller göra något annat då. Jag hade inte tänkt sporta något förutom att börja träna nu. En i min klass tyckte jag skulle följa med henne när hon ska åka skidor. Kan säga att jag verkligen inte kan åka och så rädd för bryta något.

Det kanske blir något jobb för mig, men jag är inte säkert på det än. Får ta det som det kommer helt enkelt.


Av bananpink - 22 februari 2013 20:00

Nu är lilla jag här igen!!



Jag kan inte förklara varför jag har varit borta från igår. Sen har ajg inte något svar på det heller för den delen. Det var skönt att tänka på något annat än bloggen. Hela den här veckan har varit så där tycker jag. Jag har varit otroligt lat över vissa saker, så jag ska skärpa mig nu. Det kanske inte är det bästa att vara lat som jag är just nu.



Eftersom vi ändå pratar om lathet. Måste jag säga er en sak. Vi har en kille på min praktik som är så lat. Jag har nog redan pratat om det här förut, men idag gjorde han nog en sak som man inte ska göra. Det var så här. Jag stod och packade ner lite cookies i kartonger och då ser jag han sitta på ett bord och helt plötlig ligger han sig ner. Det tog nog en kvart innan han reste sig upp. Jag sa inget till något om det här. Jag har inte det ansvaret att säga det tycker jag. Det som jag undrar över är hur lat kan man vara. Han är så lat, så hans tänder har börjat losnat. Han orkar inte borsta tänder ens. Det är lite äckligt tycker jag då. Jag kommer nog aldrig bli så lat som han är.

Han kan inte göra mycket hemma kan jag lova er. Sitter nog i en fotölj och dricker te medans hans fru springer runt som en tok. Tycker väldigt synd om henne faktiskt.




Ovido - Quiz & Flashcards