Alla inlägg under september 2012

Av bananpink - 24 september 2012 19:49

 


När jag ser dessa valpar så blir jag så glad. Jag vet tyvärr inte vad det två av dessa valpar är för ras. Jag vet bara att det är en bulldog. Jag har viljat haft en bulldog länge, men jag har inte fått någon. Det är nog tur att jag inte har fått någon bulldog eller någon annan hund. Hund är rätt så jobbiga och man måste skötta de hela tiden. Jag skulle helt enkelt inte kunna ta hand om en nu. Min dröm är att ha en hund. När det nu blir vet jag inte. Det får tiden utvisa. En vacker dag kommer jag ha en hund. Jag längtar till det så mycket.





Av bananpink - 24 september 2012 19:38

Hello!


När jag gick till praktien igår, så märkte jag att hösten verkligen har kommit hit. Det är bra på ett sätt för då är det inte länge till jag fyller år. Det dåliga är nog att det blir mörkt snabbt och det tycker jag inte om. Det känns lite konsigt att det är måndag idag. Jag fick för mig att det var tisdag idag. Det kan bli lite fel när man jobbar natt kan jag säga er.

Nu till helgen kommer min brors farmor och tar hand om oss. Det ska bli kul och skönt. Min mamma och min halv pappa ska åka till Prag. Jag är verkligen avis på de. Jag vill också åka iväg på en weekend. Jag är lite mera avis för det blir nästan min halv pappas present typ. Han fylller år i helgen.

Fast jag tror vi här hemma kommer ha det mysigt. Jag kommer kanske inte vara så pigg på fredas kväll.



Har inte så mycket att skriva just nu


Av bananpink - 23 september 2012 15:12

Jag vill verkligen ha någon av dessa parfymer, Jag hoppas att jag kan få någon av dessa. Jag har redan luktat på de och jag tycker båda luktar gott. Om jag inte skulle få någon av dessa, så får jag köpa någon av de sjävla då. Fast det gör inte så mycket. men jag tycker jag borde få någon av de eftersom jag fyller år.

Av bananpink - 23 september 2012 14:51

Jag har inte så mycket idag. Det har bara varit en slapp dag för mig. Snart måste jag nog gå och sova lite eftersom jag ska jobba natt idag. Det värsta är alltid att gå och sova på söndag. Det blir konstigt. Sen ska man till skolan gå måndag och jag kan bara gissa att det kommer bli galet. Jag skulle vilja att min skola låg lite närmare Huddinge. Tyvärr gör den det inte. Man får bara bita i det sura äpplet och tänka att snart tar man studenten. Sen väntar det ett äventyr. Jag vet inte om det kommer bli något äventyr för min del. Det får man allt se.

vad som helst kan ju hända. En ska som jag måste göra snart är att gå till frissan. Jag har ett problem med mig hår. Jag tappat ibland lite hårstrå och då är det nog dags att gå till frissan. Kanske klipper jag av allt eller så klipper jag bara bort allt slitet. Vad som händer får ni se.



Jag kom på en sak nu. Jag undrar lite om det finns vattensäng fortfarande. Jag kom ihåg förut att det var någar som hade såna sängar. Tyckte dock det är lite läskigt att ha en sån säng. Jag kan bara tänka mig att det måste kännas konsigt att sova i en sån. Tänk om man blir sjösjuk. Fast man kanske inte blir det.





Av bananpink - 22 september 2012 14:59


Det är många på min praktik och några andra som tycker jag borde köpa den nya Iphone 5. Det kommer inte på min fråga. För det första vill jag vara egen med att ha någon annan mobil. Det är nästan alla som har en iphone. Visst de kanske är bra, men jag är nog inte en person som passar med iphone. Kan väl erkänna att den nya modellen är sjuk snygg asso. Jag saxar på min HTC som jag tycker äger.

Av bananpink - 22 september 2012 14:39

Hello!


Idag har jag hunnit med bio. Jag gick med min lillebror och hans kompis. Var lite sugen på att se modig, men min lillebror ville se på madagaska tre. Den var riktigt bra och jag satt och skrattade igenom filmen. Det var rätt så länge sen jag gick på bio på heron city. men det var kul. Jag kommer tyvärr inte att skriva vad filmen handlar om eftersom jag antar att det finns de som inte har sätt den. vad min dag kommer erbjuda just nu vet jag inte.Det får bli en överraskning. Låter najs enligt mig.













Av bananpink - 21 september 2012 20:23


Nu ska jag ner och titta på tv och äta godis.

Hoppas att ni får en underbar fredags kväll.


Av bananpink - 21 september 2012 20:07


Ovido - Quiz & Flashcards