Alla inlägg under september 2012

Av bananpink - 10 september 2012 18:38

Idag är det en sån dag som är som andra dagar. Föutom att jag var på tandläkare och fick en räkning. Det suger verkligen för jag vill inte betala, men jag måste ändå. Fick reda på idag att min praktik bestämmde att jag inte kunde gå till Alimenta som är också ett bageri. Så imorrn kan jag vara oss Alimenta och göra tårtor och andra bakverk.  Det är bra. Måste jag göra en brölloptårta som kommer bli mitt projekt arbeta nu i trean. Jag har aldrig gjort en brölloptårta, men jag tror det kommer bli roligt. Kan ju äta upp den sen när den är klar. Fast jag tror inte jag kommer orka den då. Fick höra en liten sjuk sak på tandläkaren idag. Jag får tydligen inte ha öppen mun när jag är i bageriet för jag får tydligen in mjöl eller vaniljsocker i munnen som kan göra att jag får håll. Det är ingen som har sagt det till mig. Så jag får väl ha stängt mun då, men jag har nog aldrig öppen mun när jag håller på med det. Nu känns det som hela inlägget handlar om min prakttik och om bageri. Lite tandläkare faktiskt. Nu får det vara så typ.





Av bananpink - 9 september 2012 19:11

Idag har jag varit i farsta med min mamma och syster. Det var trevligt. Var näsatn tvungen att följa med eftersom jag inte hade köpt något present till min andra syrra som har sin inflyttninsfest och  även fira sen födelsedag. Jag kan vara lite dåligt på presenter, men sen brukar jag inte veta vad jag ska köpa helle. Jag hoppas nu att hon kommer tycka om min present. Annars är det inte bra asso. Jag köpte även ett par skor i farsta. Skorna var så fina. Efter ett tag åkte vi hem. Sen åt jag lite tacos till lunch när jag var hemma.




Tänkte jag kunde berätta vad jag har gjort i helgen.

På fredag tidigt på dagen åkte jag, mamma, Emil och Håkan till landet. Jag och Emil hoppade lite studsmatta och sen gick vi in och tittade på tv. Sen åt vi och jag tog om hand disken. Efter disken tittade jag på tv. Gick och la mig.

Lördag vaknade jag upp på landet, men vi skulle åka hem efter ett tag. Jag och Emil hoppade först studsmatta. Sen spelade vi fotboll och även rack med boll. Jga har helt glömt vad det heter. Lite jobbigt faktiskt. senare på dagen efter vi hade ätit lunch och jag suttit i solen ett tag, så begav vi oss mot Huddinge. När vi kom hem så vissade det sig att min syrra från Norrköping skulle komma hem till oss. Det slutae jag med att jag stannade hemma med henne och min lillebror. Vi åt tacos och cola till. När vi tittade på film blev det massor med godis och chip. Filmerna som vi såg på heter Men in black och Dumma dig.

Somnade i soffan. Gick och la mig och nu är det Söndag. Det var min helg.



Ses imorrn







Av bananpink - 9 september 2012 18:59

Något som stämmer in på mig är att jag har tandläkareskräck. När jag bara tänker på tandläkare, så ryser jag lite. Jag tycker inte om att gå dit. Imorrn har jag en tandläkare tid. Jag kan inte vänta hur länge som helst heller, men det går inte eftersom jag fyller 20 år, så kommer jag vara tvungen att betala när jag går dit. Det suger ju. Gå till tandläkaren är inte en billig historia. En grej som jag inte tyckte om var när jag skulle få min tandställning. Det gjorde väldigt ont och jag satt och jag kramade i hjäl min egna hand. Jag är glad över att jag har haft tandställnning eftersom det var lite jobbigt på ett sätt. Det ska bli spännande att se vad som händer oss tandläkaren. Sen hoppas jag att jag inte har något håll i mina tänder. Skulle nog få panik och inte vilja laga mina håll då.








Av bananpink - 7 september 2012 12:30

Något som jag tycker om är kantarell. Det ska då vara smör stekt eller ska det vara kantareller i gräddsås på en macka. Mums! Jag vill ut i skogen och hitta kantareller nu, men jag får nog vänta lite med det. Jag och min lillebror brukar hitta kantareller eller de andra svamparna som man kan äta snabbt i skogen. Det bara är så. Man är typ som en jakthund och jag brukar alltid ha som mål att hitta svamp när jag är ute i skogen. Dock plockar jag bara svamp när jag är på landet. På något sätt är det mysigt att plocka svamp i skogen.


Min lillebror tycker just nu att det är roligt att hitta skelett delar av djur. kan inte fatta varför. Sen när jag har hittat svamp kommer han och säger att han har hittat den, så han tar ju allt då. Fast det gör inget eftersom min lillebror inte tycker om svamp. Det är ett plus. Jag är väl inte heller någon som tycker om  svamp, men jag tycker om när man kan äta svamp mackor lite då och då. Sen är det gott med smör stekta kantareller.




Av bananpink - 7 september 2012 10:00

Jag har så mycket på gång nu, så detta och det andra frår bli ett tidsinställd inlägget. Bättre än inget. Idag är det ju FREDAG! Tror nog att många av er kommer festa idag. Jag kommer tyvärr inte det och jag är inte sugen på det heller just nu. Jag kommer åka bort över helgen, men jag kommer hem på lördag. Fast jag vet inte om jag kommer blogga då. Det får vi se då.

På lördag blir det kräftskiva. Jag har för mig att man har kräftskiva i augusti och inte i september, men det finns nog ingen regler om det. Jag har inte skriv lust nu, så det får bli ett kort inlägg.







Av bananpink - 6 september 2012 19:59


Av bananpink - 6 september 2012 19:39

Oj då. Jag kom på idag att jag inte har bloggat något nu på länge. Det finns en anledning till varför. Jag har fokuserat mera på skolan nu under de här dagarna. Det är mitt sista år och jag måste göra bra i från mig. Jag kommer bli plugg nörden inom kort. Bloggen får helt enkelt nu kommer i efterhand. Den här veckan har varit lite chill faktiskt om man ska fråga mig. Började halv ett och slutade fyra. Sen har man haft prov och andra saker som man måste ta tag i.

Det är inte alltid det roliga, men när jag har gjort allt klart i skolan, så tar jag studenten!! Det kommer vara galet. Jag kommer sakna min klass rätt så mycket. Jag vet att vi är högljuda när vi har lektion, men vi har väldigt roligt ändå. Som idag hade vi kramkalas. Vi hade en håll timme, så vi i min klass hade tråkigt så det slutade med att en tjej kramade mig och efter det kramade typ de andra mig. Jag har även fått ett namn. Det är lillen eftersom jag är kort.






Jag märkte idag att det håller på bli kallare ute nu. Jag vill ha värme ute. Det är redan sol ute. Något är iallafall bra. Men på något sätt vill jag inte ha höst. Då måste man ha på sig mera kläder. Jag är van att bara ha ett linne och ett jeans short på sig. Nu blir det skinn jackan, jeans och en tröja. Blääää. Det skulle inte vara fel om man kunde åka till Thailand. Vad häligt det skulle vara.


Pöss




USA

Av bananpink - 2 september 2012 18:35



Ovido - Quiz & Flashcards