Alla inlägg under september 2012

Av bananpink - 14 september 2012 14:54

Jag har nog aldrig tyck om råtter eller möss. Tycker de ser läskiga ut. Sen är de stora och har lång svans. Jag skulle nog aldrig vilja ha en rått som husdjur. Jossans lillebror har två råtter som husdjur och varje gång jag är där blir jag lite rädd att råtterna ska bita mig. Det värsta skulle nog vara om en råtta skulle jaga mig eller något sånt. Fast en råtta kan ju inte jaga en. Inga råtter för min del. Hela grejen med en råtta gör så jag får rusningar.


Av bananpink - 14 september 2012 14:40

Det har äntligen blivit fredag idag!! Jag har längtar efter den här dagen. Igår skulle jag har bloggat, men andra saker kom i mellan. Gick en promenad till rådis med min mamma och min lillebror. Var där ett tag. När jag kom hem, så tyckte jag inte det var någon ide och så var jag för trött. Idag får det bli fyra inlägg då eftersom jag inte bloggade igår.

Om en stund ska jag hem till jossan, men jag hinner vara hemma ett tag till.  Jag hade satt på mig sommarkläder typ och så ska det regna bara för det. Jag blev lite sur faktiskt.



Jag ska vara duktigt idag när jag kommer hem till jossan. Jag och hon ska jobba med vårat projektarbete. På ett sätt är det bättre att börja nu, så har man gjort  en del i arbetet. Det blir att skriva en hel del och rita lite mallar till hur tårtan ska se ut och andra saker till det.











Av bananpink - 12 september 2012 18:43

Jag saknar dig för varje dag. Jag vill ha dig här. Kan inte leva utan dig. Du har flýttat från våran lilla hålan som vi bor i. Kvar är jag ensam. Trodde aldrig det skulle vara så här ensamt som det är nu. Det går inte en dag utan jag tänker på dig. Alla minnen som vi har tillsammans. Allt har förändrat mellan oss. Jag är så rädd att du kommer glömma mig.  Det ändå som jag vill är att du kommer tillbaka. Visst vill jag att du ska gå din utbildning, men jag vill ha dig här.  Det känns som allt försvinner nu. Jag har inte träffat dig på många veckor. Jag vet inte ens när jag kan träffa dig. Det kanske blir när jag tar studenten. Jag vill inte att det ska ta så långt tid. Jag vill träffa dig nu.



Kommer du ihåg när vi var i Danmark och du var så kär i en dansk kille. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. Jag trodde inte du skulle gå fram till honom. Det hela gick väl inte så bra för dig eftersom han inte fattade vad du sa. Under den veckan hann vi med många saker som var roliga. Den resan med dig var underbar. Vi hade det så kul där. En annan gång var vi i Skåne och där hände det också saker som jag inte kommer glömma. Jag minns att vi gick upp varje morgon och gjorde frukort till de andra. Det var bara för vi inte ville laga middag. Den där festen sen som vi var på där var himla kul med dig.

Det finns helt klart många saker som vi har upplevt tillsammans. Den där sommar som jag var hemma hos dig och bade i din pool och det började regna. Vi skrattade  väldigt mycket om det. Vi gick aldrig upp, så vi var kvar i poolen tills det slutade regna. Din student var så bra. Hade en underbar kväll med dig på Pure när din studentfest var.

Det är en del av de sakers om vi har upplevt tillsammans.




Sitter och tänker på såna minnen nu. Kan inte lsuta tänka. Jag vet att vi har bråkat en hel del, men vi har alltid blivit vänner igen, du rä en vän att lita på. du har aldrig svikit en. jag vet att vi har blivit stora nu och man har ju saker som man vill uppleva. jag trodde väl aldrig det skulle vara så här tomt utan dig. jag vet själv inte vart jag tar vägen efter min student. Allt gick så snabbt



Av bananpink - 12 september 2012 18:26

Det var inte min dag idag. Allt som kunde gå fel gick fel. Det första så hade jag glömt ställa om min väcka klocka, så jag vaknade kvart i 6, men jag skulle egentligen gå upp kvart över 5. Det helar slutar med att jag fick springa till min praktik idag. Jag skämdes lite över att jag kom 10 minuter sent. Det var ju inte bra. Sen satt jag ugnen på fel temperatur och grader efter det så tog jag i en vagn som var varm. Alla pajer som jag skulle göra blev typ fel nästan efersom min chef hjälpte mig. Det skulle han inte ha gjort. Blev ganska stressad. När jag hade slutat för dagen, så gick jag ner till Huddinge c och handlade en ny tröja till mig. Gissa vad jag gjorde. Jag tog ju fel storlek på tröja. Bläää där. Fick ringa och fråga om de kunde ligga undan den rätta storleken till mig imorrn. Imorrn får det inte hända saker som jag inte vill.

Den här dagen har bara varit strul. Jag vill bara att det blir natt, så jag kan sova och vakna upp till en dag som är bra och solen lyser. Jag hoppas verkligen dagen imorr blir bra för min dag idag sög faktiskt.








Av bananpink - 12 september 2012 18:19

Det finns inget skönare skor än uggs. Jag kommer ihåg förut när jag inte ville ha uggs och ville inte använda de, men nu har jag använt de så mycket att de har blivit slitna. Kanske daxs för nya. Jag fick höra att min mammas chef skulle åka till USA, så jag hoppas nu att mammas chef kan köpa ett par uggs till mig. annars så får jag köpa svindyra uggs här i Sverige. Inget som jag har lust med. I USA kostar de typ 800 kronor och här kanske 2000 kronor. Jag kanske överdriver priset som är här i Sverige, men jag har ingen anning. Jag funderar annars att önska mig ett par. Det skulle vara bra.






Av bananpink - 11 september 2012 19:47

Det är så här att ajg ska göra en bröllopstårta som mitt prokjet nu i trean. Jag har redan skrivit det här en gång innan tror jag. Jag skulle vilja ha eran hjälp. Det är så här att jag inte vet vilken bröllopstårta som jag ska göra. Vill göra en tårta som är en utmaning och som ska vara rolig. Så om ni nu har något tips är det bara att skriva en liten kommentar:)

Det skulle vara jättesnällt!!





Av bananpink - 11 september 2012 19:19

Heej!


Min dag idag har varit väldigt bra tycker jag. Fick reda på min praktik att jag bara skulle jobba till 12 eller 13 idag. När jag fick höra det blev jag glad. En sak som jag inte är glad över att jag har fått skavsår igen!! Tusan också, så nu kan jag knappt ha skor på mig. Det värsta är att jag inte kan ut och springa. Jag som hade sagt till mig att nu ska jag ut och springa. Det kommer minst ta en vecka nu innan det har läkt typ. Bläää.  Nog om det nu.

När jag hade gått och hämtad min lillebror hos hans skola, så var vi hemma ett tag innan våran mamma ringade och frågade om vi inte ville äta på macdonal. Det slutade att vi åkte dit. På ett sätt var det bra att min lillebrors skor gick sönder, så vi kunde åka ner till huddinge c och äta. Jag har ätit en hundralapp!! Det är ett skämt, men min kära lillebror var lite sur i affären och fick godis som var som pengar, men godis pengarn var  gjort av något konstigt godis. kan säga att det var väldigt äckligt och godis pengarn var lika tunna som en riktigt peng. Det hela var lite konstigt tycker jag. Vill inte äta det igen.


Nu ska jag ner och mumsa på en bit prinsesstårta.





Av bananpink - 10 september 2012 18:51

Det finns några saker i mitt liv som jag inte tycker om. Det första är ciggareter och sen andra saker, men det finns en ska som jag inte tycker något vidare om. Det är alkohol. Jag har sätt hur alkohol har förändrat människor och jag tycker inte om det. Jag säger inte att ni inte får dricka alkohol. Ni får ju göra vad ni vill. En nära i min släkt använder alkohol som medicin eller vad den personer har sin sprit för. Jag tänkte inte så mycket att den personen drack så mycket alkohol. Det var lång senare som jag la märkte till det. Jag mår nästan illa när jag ser den persoen dricka så mycket. Tycker det är obehagligt. Sen tycker jag självklart så synd om den personen. Jag tänker inte skriva den personen namn eftersom det inte känns rätt.



Jag kommer nog aldrig bli en sån person som kommer dricka mycke. Jag har väl sätt lite saker och så har jag hört saker som jag inte vill vara med om. Nu låter det som jag inte dricker eller så. Jag dricker, men jag dricker inte så jag blir dyngrak om man nu ska säga det. Tycker bara att man kan ta det lite försiktigt med alkohol. Jag hoppas naturligvis att den personen i min släkt slutar dricka sprit för de andra i sin omgiving och även för sig själv. Jag vill inte att den här personen blir alkoholist. Skulle bara må sämre då.





Ovido - Quiz & Flashcards