Alla inlägg under februari 2013

Av bananpink - 24 februari 2013 21:45

Det är många som jag säger att jag har det bästa jobbet typ, men jag kan tycka det är lite jobbigt. vid vissa stunder. På en dag ska man ha gjort 200 prinsesstårtor och 100 andra tårtor. Det tar aldrig slut. Sen kan det också komma in någon som vill ha en speciell tårtor. jag själv tycker det är roligare att göra tårtor än att göra skit jobbet. Skit jobbet kan vara att diska 200-300 formar. Hur kul kan det vara. Det har som tur var inte hänt mig. Efter min bröllopstårta blir det bara tårtor för min del. Toppen!

Jag skulle aldrig kunna byta jobb med någon. Konditor är himla kul tycker jag. Man får skapa grejer hela tiden.



Av bananpink - 24 februari 2013 19:00

Som rubriken säger blev det film mys med jossan idag. Det var ett tag sen vi hade det. Kollade på film och åt massor med popcorn. Vi försökte vara lite nyttiga. Jag och jossan är inte kända att vara nyttiga har jag hört. När vi har film mys så köper vi massor med godsaker och äter väl upp allt, men vi tyckte det var bäst att inte äta lite nyttigare idag.

Sen när det kommer till film tittar vi gärna på barn filmer. Varför vet jag inte. Vi tycker bäst om det helt enkelt. Vi såg den nya filmen om asterixs och obelixs som heter något mera. Har glömt bort namnet, men den sög verkligen. Det var något som saknade i filmen. Jag och jossan brukar tycka om asterixs och obelixs. Nu var det inte lika bra längre





Nja

Av bananpink - 23 februari 2013 18:00




Alla har nog hört talat om det här. Det finns tydligen youtube klipp som heter harlem shake. 

Det var en tjej på bageriet där jag har min praktik som tyckte vi skulle göra en sån film. Om jag ska vara ärligt nu skulle jag nog aldrig ställa upp på det. Det skulle vara lite pinsamt tycker jag. Sen tror jag inte min chef som är 75 år skulle stå och dansa. Han är inte den typen om man nu säger så. jag såg nu att det finns flera harlem shake klipp på youtube. Det kanske kommer upp snart ett klipp där konditor står och dansar. Det skulle ju vara något.



Av bananpink - 23 februari 2013 14:00

Det är som sagt lördag idag. Känns som det är söndag tycker jag. Jag har kanske inte gjort jättemycket med saker idag. Sen är inte lördagen slut heller för den delen. Det skönt. Jag har gått en promenad till stuvsta för jag skulle köpa några grejer i ica där. Min tanke var att köpa ben och jerry där. Två stycken för 79 kr. Bättre pris än så kan man inte hitta tycker jag. Sen skulle jag även köpa deo.

Jag är lite sugen på att internet shoppa lite nu, men jag vet inte om jag ska göra det heller. Det känns som alla mina pengar kommer försvinna då. Kan lova er att jag kommer hitta massor med grejer och köpa de sen. Då komer jag inte ha några pengar. Blää





Av bananpink - 22 februari 2013 21:45



Det är som sagt sportlov den här veckan som kommer. Mitt sista sportlov för alltid. Lite sjuk faktiskt Kommer spänndera den här veckan hos jossan och inne i stan. När man tänker på sportlovet, så låter det som man ska sporta, men det kan inte vara många som sportar då. Om man nu skulle åka skidor eller göra något annat då. Jag hade inte tänkt sporta något förutom att börja träna nu. En i min klass tyckte jag skulle följa med henne när hon ska åka skidor. Kan säga att jag verkligen inte kan åka och så rädd för bryta något.

Det kanske blir något jobb för mig, men jag är inte säkert på det än. Får ta det som det kommer helt enkelt.


Av bananpink - 22 februari 2013 20:00

Nu är lilla jag här igen!!



Jag kan inte förklara varför jag har varit borta från igår. Sen har ajg inte något svar på det heller för den delen. Det var skönt att tänka på något annat än bloggen. Hela den här veckan har varit så där tycker jag. Jag har varit otroligt lat över vissa saker, så jag ska skärpa mig nu. Det kanske inte är det bästa att vara lat som jag är just nu.



Eftersom vi ändå pratar om lathet. Måste jag säga er en sak. Vi har en kille på min praktik som är så lat. Jag har nog redan pratat om det här förut, men idag gjorde han nog en sak som man inte ska göra. Det var så här. Jag stod och packade ner lite cookies i kartonger och då ser jag han sitta på ett bord och helt plötlig ligger han sig ner. Det tog nog en kvart innan han reste sig upp. Jag sa inget till något om det här. Jag har inte det ansvaret att säga det tycker jag. Det som jag undrar över är hur lat kan man vara. Han är så lat, så hans tänder har börjat losnat. Han orkar inte borsta tänder ens. Det är lite äckligt tycker jag då. Jag kommer nog aldrig bli så lat som han är.

Han kan inte göra mycket hemma kan jag lova er. Sitter nog i en fotölj och dricker te medans hans fru springer runt som en tok. Tycker väldigt synd om henne faktiskt.




Av bananpink - 20 februari 2013 21:30

Jag har inget at skriva om nu typ. Imorrn blir det nog fissan för min del. Måste göra något åt min utväxt som jag har i håret. Den är inte kul tycker jag. Jag skulle till fissan förut, men jag blev sjuk helt enkelt. Jag har dragit ut på tiden för ett besök på frissan. Varför? Gå och klippa för mig är mega mcyket blääää. Det måste nästan vara det värsta som finns tycker jag. Det finns nog många som tycker om att gå till frissan, men det gör inte jag. Det kan gå flera månader innan jag går till frissan. Nu är det nog dags för lilla mig.

Det kanske blir lugg den här gången för mig.




Av bananpink - 20 februari 2013 19:57

Hejsan!


Igår var jag rätt så trött eftre en stressig dag, så jag struntade helt i bloggen. Idag har det varit väldigt stressigt efter ett företag har ändrat sin beställning till 50 pall iställe för 20 pall. Sen är flera på min praktik sjuka. På något sätt är det skönt att det är mycket saker på praktiken. Det är inte jättekul om man har rast i fyra timmar för att det inte finns något att göra.


Sen har jag fått reda på att någon har beställt en bröllopstårta, så jag har fått hoppa in för att göra en bröllopstårta eftersom några inte kan göra det. Det kommer bli roligt. En sak som inte är jättekul är att kunden vill ha tårtan på ett viss sätt, men det kommer nog gå bra. Jag får bara inte tappa tårtan sen då.



Något åt det här hållet ville kunden ha.


Ovido - Quiz & Flashcards