Alla inlägg under februari 2013

Av bananpink - 4 februari 2013 19:30

Som min rubrik lyder så är det sant att jag hade grädd krig. Det var en tjej på Alimenta som kastade grädde i mitt ansikte, så jag blev lite sur och kastade tillbaka. Vi höll på så ett bra tag. Hela mitt hår var förstörst, men som tur var hade vi en dusch och kunde tvätta bort grädde i håret och i ansiket. Fick låna smink av tjejen. Vi hade det roligt där ett tag. Jag mår lite illa av tanken när det kommer till grädde.






Nu vill jag inte prata om grädde mera.  Till lite andra saker nu. Imorrn kommer en kille från Italien till oss. Det ska ju bli lite spännade. Sen kommer även waynes coffe ägaren till oss för han ville se hur vi hade det. Han ska tydligen provsmaka lite nya saker som vi ska börja baka. Annars kommer det nog vara lugnt imorrn på min praktik. Det är nästan jobbigt på något sätt tycker jag. Om det inte finns något så är det bara för mig att plugga på om truck körkort. Jag är inte så sugen på det, men det är nog bra att ha det. man får se lite ljus i tunneln. På onsdag eller på torsdag ska jag och en kille från Alimenta övningsköra med mig. Ser inte fram imot det. Bläää!!


Av bananpink - 3 februari 2013 20:30


Jag var bara tvungen att se på melodifestivalen igår. Ville bara se på Yohio. Jag trodde det var en tjej förut. så jag fattade inte riktigt när någon på min praktiken sa att det var en kille fast som tjej. Blev nog chockad. Jag känner några personer som är killar fast de vill vara tjej. Tycker det är deras val. Igår blev en hård dag för mig, så jag orkade inte se klart på melodifestivalen. Somnade såklart tidigt, men i allafall gick Yohio vidare, Det är jättebra tycker jag! Något so var dåligt att det var inte kul att se på melodifestivalen pågrund av deltagarna som var dåliga och så visste jag inte vilka de var heller.

Av bananpink - 3 februari 2013 19:30

Det kommer nog bli tre inlägg för lilla mig idag. Igår blev det liksom fyra inlägg! jag brukar bara orka två inlägg om dagen. Jag är just nu lite rastlös. Jag brukar bli det ibland på kvällarna. jag vet inte vart jag ska komma med det här inlägget. jag har på något sätt väldigt många saker aom jag vill skriva, men jag vet inte hur. Det känns omöjligt på något sätt.


Jag har börjat tänka tillbaka på minnen som jag inte vill tänka på. Saker som gjort att mitt liv har ändrat väldigt mycket. Just nu är jag inne på en period när jag var jag vid 10 till 16 år. Den perioden var hemskt enligt mig då. Ingen kunde nog fatta vad jag gick igenom. Jag ville inte dela med mig om det. Ville bevara allt för mig själv. Jag har tänkt på senare tid att det nog var dumt gjort av mig. Jag hade ju kunnat pratat med en kurator för saker som jag mådde dåligt av, men jag skit i det helt enlkelt. Nu får jag väl skylla mig själv lite. Jag vill helst inte gå in på vad det för saker som hände under de perioder som jag inte mådde bra. Jag är rädd på något sätt att jag aldrig kommer glömma det om jag skriver det här.  Sen finns det några i min familj som läser den här bloggen och de kanske inte vill att jag skriver ut om saker som  jag inte mådde bra av. Den dagen som jag väljer att skriva ut kommer nog dröja ett tag. Jag är inte redo än. Det finns saker som är värre än vad ni kna ana.


Jag har några saker som jag på något sätt måste bearbeta med. Sen är det nog dags att gå och prata med någon om några saker. Det kan ju vara bra för mig. Jag har gått igenom saker som man kanske inte ska gå igenom. Jag har ingen lust att skriva om saker som jag mår dåligt. Jag kan ta en sak som jag var en hemskt period i mitt liv.


Det hela varade under tre år. Från 7 till 9 i högstadiet. Jag började byta stil i 7 och visste inte hur jag skulle hantera allt heller. En sak som jag inte tyckte var kul var en kille som var sjuk i huvudet. Han torterade mig hela dagarna. Engen av dagarna var något bätter än det ena.  Orden som han sa var inte fina. Denna person tyckte det var helt ok att säga saker som gjorde någon annan ledsen. En vacker dag i 9 blev han själv misshandlat. Jag var inte där när det hände, men jag visste om jag hade varit där hade jag nog bara gått min väg. Jag ville inte hjälpa honom. Hur kul är det när man själv blir puttat in skåp och höra alla ord som hans sa. Man mådde bara dåligt av det. Ingen lärare kunde hjälpa mig eller rektorn för hans mamma sa att hans son inte hade gjort något mot mig. Hur fan kunde de gå på det. Jag vet att lärarena visste det var ren lögn. Rektorn försökte få bort honom från min klass, men han lyckades inte med det.En sak som vände allt var i 9. Jag hade ändrat min still redikalt. Var nu väldigt kort hårig blev helt enkelt en punkare. Den dag när jag satt och väntade på att lektionen skulle börja hör jag hur min kompis ropar på hjälp. Sen slutar ropen komma. Något var fruktansvärt fel. Jag gick upp och såg att denna person som hade varit taskigt mot mig nu höll på att kväva min kompis. Nu gick han verkligen för lång. Jag såg att min kompis inte hade lång tid kvar i livet längre, så jag ryckte in. Jag fick på något konstigt sätt bort honom och tog min kompis upp till sjukskötaren. Det hela slutade med en fett polisanmälan mot denna person som hade gjort det.

Den dagen när jag gick ut skolan. Bestämde jag för att avsluta denna kapitel av mitt liv. Min klädstil fick också dö ut.

Av bananpink - 3 februari 2013 18:00

Gissa vad jag har gjort idag? Jo ajg har bakat bröd och varit på ikea.

Jag kan säga att jag nästan fick godkänt på mitt bakning, men det fanns lite saker som jag helt hade glömt bort. Skulle egentligen ha läst igenom receptet igår. Det gjorde jag inte. Det hela slutade med panik för min del. Tog igenom mig det. Brödet var väldigt gott. Jag kommer nog inte baka på ett tag när det kommer till bröd. Jag ska nog hålla mig till bakverk och cookies.




Det här brödet är inte mina. Mina bilder på mitt bröd kommer snart.



Efter jag hade bakat klar så åkte jag och mamma till Ikea. Det var sjuk länge sen jag var där. Jag hade sagt att jag inte skulle köpa något till mig. Jag höll det inte. När vi kom till tallrikar och glas, så plockade jag på mig saker som jag ville ha. Nu har jag ett lager med lattemuggar, muggar som var färgglad och några tallrikar. Jag bara måste åka dit igen och köpa mera saker. Det var några sker som jag ångrade att jag inte köpte. Efter ikea blev det snabbt inne på hm. Var tvungen att köpa nya leggings för mina sprack mellan benen. Det var inte så kul. Sen blev det eyeliner också.


ikea-logo




Av bananpink - 2 februari 2013 22:15

Kaffe-drop


Bilden stämmer in på mig. Jag är nog en kaffe beroende. Dricker massor med kaffe när jag är på min praktik. Jag drack förut inget, men nu är det 4 koppar på en dag och muggen brukar vara fylld till kanten typ. Jag tror det är lite illa. Något som är bra. Är att jag inte dricker något kaffe hemma. Det är ju något iallafall.

Av bananpink - 2 februari 2013 20:00


Tivoli är Danmarks populäraste turistattration. Kanske är det berg- och dalbanan The Deamon som lockar. Photo/Polfoto, Kim Nielsen



Det är låter nog konstigt, men jag skulle vilja åka jorden runt och besöka alla berg och dalbanor. Jag vet att det låter sjuk. Det är något som jag skulle tycka är kul och samtidigt får man se världen. Jag har på något sätt tyckt det är underbart att åka berg och dalbanor. Jag struntar för det mesta om det är en läskigt. Så jag funderara starkt på att åka på en sån resa. Jag vet att det är super töntigt, men man kan ju inte alltid ha ett tråkigt liv. Man måste få leva lite också. jJag är inte rädd för att åka berg och dalbanor heller.



Av bananpink - 2 februari 2013 17:45




There are so many things you want to change, but it is not always possible. Never stop dreaming because no one can take that away from you.

Av bananpink - 2 februari 2013 15:15

Heeej!!


Jag var uppe vid kvart i 6 idag. Varför? Jo min lillebror har hocky match och det är inte alltid så att jag följer med. Tror nog han blir lite ledsen när han inte ser mig dig. Den hallen vi var i låg väldigt nära nacka forum, men hallen var svin kallt. Hade nästan lust att springa en runda där ute. gjorde inte det. När matchen var slut åkte vi hem och åt kebab tårta. Gud vad gott det var!!

Efter maten skulle min lillebror på hocky tränningen med mamma och Håkan. Jag själv var hemma. Gick ner till hocky hallen sen och efter det åkte vi och tittade på bil. Vissa bilar var väldigt fina. skulle nästan vilja ta körkort och köpa en bil sen, men jag har ingen lust att ta körkort. Snart börjar ockås min utbildning för truck körkort. När vi hade tittat på bilar så åkte vi och köpte massor med godis. Jag som egentligen inte äter godis. Har på någon konstigt sätt fått tillbaka mitt godis sug. Jag tror det inte är bra.



Tror det skulle bli en volvo som Håkan skulle köpa.


Ovido - Quiz & Flashcards