Alla inlägg den 7 januari 2013

Av bananpink - 7 januari 2013 19:15


Av bananpink - 7 januari 2013 17:00

Hello!


Jag orkade inte blogga något igår eftersom in förkylning gjorde att jag hade fått feber. Låg mest i soffan igår hemma hos pappa och sofia. Jag har nog aldrig varit så här förkyld. Vill bara att det här med förkylningen ska ta slut nu.Det var egentligen skola för min del idag, men det kunde jag inte gå på och sen skulle jag till min praktik. Jag tror inte de vill ha mig där när man är förkyld heller.


Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Fixat med att få in bilder från minneskortet från mobil till datan. Det gick självklart inte tycte datan då. Så jag måste gå och fråga när jag har blivit frisk om hur jag ska göra. Det finns några bilder som är väldigt viktiga till mitt och jossan projket arbete. Måste lösa det snart. Vad har jag gjort mera då? Läs bok och ätit lunch. Sen efter ett tag gick jag och min lillebror ner till källaren och tittade på film. Filmen hete något med Ugglorna eller nåt sånt. Det var helt ok, men jag och min lillebror somnade efter ett tag i filmen.

Har gjort lite honungvatten till mig. Jag tcker det inte är gott, men det sak tydligen vara bra mot halsen om man ha ont i den.



Ovido - Quiz & Flashcards