Alla inlägg den 10 januari 2013

Av bananpink - 10 januari 2013 19:00

Jag undra om det finns afternoon tea fortfarande. Jag kommer ihåg när man hörde afternoon tea i England. Det skulle vara lite roligt att gå på en afternoon party eller vad det nu heter. Det ser så gott ut och fint ut när man ser bilder på afternoon tea. Jag undrar vart det kommer ifrån. Jag tror det kommer från England.

Kom på en tanke nu. Man kanske ska ha ett eget afternoon tea party hemma. Fast jag vet inte.

Av bananpink - 10 januari 2013 18:00

Hello!


Nu är lilla jag här igen. Det har varit vädligt skönt att inte vara hemma idag. Det blev praktiken för min del. Det var kkul att träffa alla på min praktik. Det var ju ett tag sen. sist vi på min praktik såg måste ha varit för två veckor ungerfär.

Det som är tråkigt att hela veckan redan har gått och redan på måndag måste jag till skolan. Blää, men det är samtidigt bra att gå klart skolan. jag är inte den personen som jublar när skolan börjar igen eller som saknar skolan när jag väl har praktik. Det har väl hänt någon gång att jag har sagt att jag saknar skolan någon gång. Jag erkänner.


Idag på min praktik så fick jag vara provkanin på väldigt många nya akers om de ska börja med. Jag har aldrig haft så ont i magen som ag har haft idag. Det tog aldrig slut med bakverk för min del. Det var runt 30 till 40 bakverk på ett bord. Allt på bordet skulle jag prova. Vissa var väldigt goda och så fanns det saker som inte var goda.



Ovido - Quiz & Flashcards