Alla inlägg den 8 januari 2013

Av bananpink - 8 januari 2013 18:59

Eftersom man kanske kommer vara hemma imorrn, så kan ju passa på att städa huset. Då behöver de andra hemma inte göra det sen när de kommer hem. Jag var faktiskt tvungen idag att ta alla mina hyllor och några andra saker i mitt rum och damma av de. Det var inte så fint kan jag säga er. Nu har man det fint på hyllorna och de andra sakerna. Imorrn blir det städ dag för mig kanske om jag är hemma imorrn.

Av bananpink - 8 januari 2013 15:07

Nu är jag näsan frisk! Det är hur bra som helst. Jag hoppas att jag kan komma tillbaka imorrn till min praktik. Om min förkylning kommer tillbaka, så blir jag galen på den. Jag är extra glad idag eftersom jag mår bra. Har kankse inte gjort, så mycket idag, men jag pluggat lite engelska. Tar en lite pause från det nu.


När jag vaknade idag, så såg jag från fönstret att det hade snöat ute under natten. Tycker synd om er som är ute. Lite skönt att man inte var tvungen att gå upp halv 6 idag. Det känns bra att snön är tillbaka nu. Vill att våren kan vänta några veckor till, men jag tackar inte nej till solen osm den kan komma oftare. Nu måste jag plugga vidare med min engelska.


Ovido - Quiz & Flashcards