Alla inlägg den 21 januari 2013

Av bananpink - 21 januari 2013 20:45

Jag bara måste säga det här. Det finns en sak som jag tycker är bra. Sen vet jag även att personer använder det til bantning, men det gör jag inte. Jag kan och får inte banta eftersom jag skulle gå ner i för mycket vikt. Men nu ska jag komma till min poäng. Det är så är att jag dricker såna här drinkar som är naturdiet. De är inte goda tycker jag då, men jag fick veta att de har massor med vitaminer och protiener och vitaminer för kroppen.  Det finns som sagt i tre olika smaker tror ajg. Det kan också finnas i andra smaker.Jag brukar bara dricka de när jag är oss tandläkaren. ett tips om man har tandställning, så är det bra att dricka de när man inte vill äta pga smärtan som man har i munnen.

Av bananpink - 21 januari 2013 20:00

Heej!


Det är som sagt måndag idag. Det har varit en för lugn dag för min del, men det gjorde inte så mycke eftersom jag var tvungen att gå till tandläkaren vid halv 10. Jag gjorde en sak som jag skäms över. Jag vet inte ens om jag vill skriva ut det i bloggen. Jag kan säge ett ord. Jag fick gå från vistaskolan till huddinge centrum. Ni kan nog gissa nu vad jag har gjort. Det tog mig en 45 minuter att ta mig till huddinge centrum.


När jag var på praktiken så fick jag veta några saker som skulle ändra. Jag vågar inte nu säga hur det kommer bli för min del. Jag kommer kanske få ha min pratik på ett annat ställe. Det är som sagt väldigt tråkigt tycker jag. Jag känner de på min praktik väldigt bra och vi har så roligt under dagarna. Det skulle kännas hemsk att byta, men det kommer nog bra gå för min del.


Kanske så byter jag till det här ställe och fortsätter min praktik där. Det ligger på kungsgatan i stockholm.



Ovido - Quiz & Flashcards