Alla inlägg den 30 januari 2013

Av bananpink - 30 januari 2013 21:30



Jag blir så sugen på att boka en resa till London. Tänk bara att shoppa och göra andra saker där. Blir lite avis på att de andra ska åka till Turkiet och då tycker jag att jag kan boka en resa till London. Jag kanske gör det. Vem ska man ta med? Det blir nog en svår fråga. Får tänka på den saken bara. Jag tänkte mig en weekend då. På påsken eller på sportlovet blir det nog då.

Av bananpink - 30 januari 2013 16:00

Heej!


Nu har lilla jag jobbat klart för idag. Det har regnat mycket så det är stora pölar på marken. Inte kul. Jag fick göra något som jag inte brukar göra iadg. Fick följa med och lämna varor idag. Det var något annolunda för min del. Lite jobbigt om man ska vara ärlig. Lådorna var bara lite tunga för lilla mig, så jag har nästan inte varit på min praktik idag, men något som var lite läskigt idag. När jag och en tjej som jag skulle jobba med idag var vid ica som ligger vid kvarnbergsplan så kommer det flera polisbilar och brandmän. Fattade inget först, men sen fick jag höra att någon hade sprängt något vid kvarnbergskolan elller om det var något annat. Jag är lite osäker där. Hoppas att ingen har blivit skadad bara. Har ju gått i den skolan. Det är lite läskigt att det händer i en skola som man har gått i. Sen vet amn ju inte om det hade kunnat hända något annu värre. Vill inte tänka tanken på det.




Vet inte om jag har skrivit om det förut, men jag ska iallafall ta truck körkot. Det här kommer nog gå hur som helst. Jag kan inte ens köra en båt som borde vara lätt. Jag vill inte ta det, men ftersom vi inte har något på min praktik just nu så tyckte de att jag ska ta truk körkort. Jag tror att det inte kommer gå bra. Ska väl inte tänka dåliga tankar nu om det. De på min praktik tyckte det var bra med truck körkort, men det tycker inte jag riktigt.



Kan ni se mig köra en sån här?


Ovido - Quiz & Flashcards