Alla inlägg den 25 januari 2013

Av bananpink - 25 januari 2013 21:27

Det känns osm jag är den ända som inte är inne på min facebook. Jag tycker inte det är kul någonstans att vara inne på facebook. Vad ska man göra där egentligen? Min mamma är mera inne på sin facebook än vad jag är. Det är ju lite pisamt nästan, men jag har inte riktigt fattat poängen med det. Jag kommer nog aldrig bli en person som sitter inne på facebook varje timme och skriver på sin status vad man äter och vad man gör. Kan tycka det är lite ointressant att vissa personer skriver vad de äter och andra saker som de inte behöver skriva på facebook, men om de nu vill skriva det är det upp till de. Jag har ju som sagt inget att komma med där.


Sen ligger alla upp bilder hela tiden. Vem orkar ligga upp bilder hela tiden. Jag kan bara säga att jag är helt dåligt på facebook. Jag har nästan börjat undrat varför jag är medlem på facebook. Skulle nästan kunna ta bort min sida ,men det går tyvärr inte. Lite dåligt där tycker jag. Vill bara säga min uppfattning om facebook.




Av bananpink - 25 januari 2013 19:15

Just nu bifinner ajg mig på Dalarö. Sist ajg var här blev jag mega förkyld ju. Inte det bästa om man frågar mig. Nu tänker jag inte bli sjuk. Ikväll blir hemma för mig. Jag sitter och väntar på att vi ska äta nu. Är som sagt jätte hungrig nu! vad helge kommer erbjuda för minde del då. Jag har ingen anning. Får ta dagen som den kommer helt enkelt. Imorrn blir det att kolla på en tv och sen vet jag inte. Jag vet inte om ni märkte det, men det var ju sjukt kallt ute idag. Tror det var -20 minus ute.  '









Ovido - Quiz & Flashcards