Alla inlägg den 29 januari 2013

Av bananpink - 29 januari 2013 20:30



Varför jag inte tycker om vinter är nog för mina händer blir torra. Jag vet inte vad jag ska göra. Har provat olika krämer, men ingen funkar. För några veckor sen, så blev jag lite galen på min händer och då kliade jag sönder mina knogar, så det blev sår och började blöda. Jag vet att det inte är bra. Får väl ta och ringa någon läkare eller något sånt. Apoteket kanske vet. Det kan också vara så att jag tvättar mina händerofta under dagarna pga att jag jobbar på ett bageri. Har börjat tröttnat nu.


Är någon av dessa handkrämer bra?



Av bananpink - 29 januari 2013 19:00

Hoppas att ni har haft en bra dag.



Min har vari så jäkla kul. Ni kan bara tämka er vad jag har gjort idag. Först så gjorde jag ett bus mot en tjej på min praktik som heter Gullan. Hon säger att kaffet inte smakar något, så jag tog saken i mina egna händer. Först tog jag kaffe och grädde eftersom vi inte hade någon mjölk. Sen efter det så tog jag nescafe. Det blev väldigt starkt. Garvade så jag fick ont i magen för hon fattade att något var fel med hennes kaffe, men hon visste inte vad. Det lyckades. Jag fick säga efter en stund vad jag hade gjort. Sen skrattade hon också åt det. Gullan tyckte det var lite för stark bara.



Det andra buset var till en gubbe på min praktik som är lite för lat liksom. Han äter en banan på två timmar. Fråga inte mig hur han lyckas med det. Gullan tyckte vi skulle busa och reta honom lite. Så när vi stod och packade cookies så tog vi god tid på oss. Gubben blev lite små sur på oss och gick kollade till oss hela tiden. Det tog väl två timmar ungerfär att packa ner alla cookies. Egentligen tar det bara 45 minuter. Lite skillnad på tiden då. Jag och Gullan skrattade åt honom lite. Gubben verkar inte fatta att han är lat. Sen tror han att han är kungen på min pratik. Det är han inte.


Ovido - Quiz & Flashcards