Alla inlägg under januari 2013

Av bananpink - 27 januari 2013 14:00

Det är nog många som är bakis idag, men det är inte jag. Det är bra tycker jag. Tänkte vara vaken lite längre igår kväll. Kna säga átt ajg somnade till en film. Blää säger jag bara. Var lite besviken där ett tag på mig själv. Idag ska jag åka hem till mamma, Håkan och min lillebror. Har saknat de. Just nu har jag ätit lite tårta. Min andra bit för idag. Åt en tårt bit till frukosten. Jag tycker man kan äta lite onyttigt till frukost ibland. Sen gör det inget heller om jag äter en tårt bit lite då och då eller något annat sak som är onyttigt. Min kropp mår bara bra av det. Jag har som sagt lite kilo som jag måste ligga på.




Tyvärr är inte den här min tårta, men min tårta ser nästan ut så här.



Av bananpink - 26 januari 2013 19:00



Jag har redan gjort min tårta nu, så jag hade lite tråkigt. Det slutade med att jag sitter och kollar på gamla disney filmer. Längtar tillbaka till när man var liten. Man kan aldrig bli för gammal för att titta på disney filmer tycker jag. Nu ska jag åter sätta mig framför tv och kolla på Askungen 2.

Av bananpink - 26 januari 2013 16:45

Äntligen lördag här!


Jag har spänndeart min lördag väldigt bra. Har som sagt hunnit med väldigt många saker. Jag gick upp tidigt idag. Tänkte egentligen ta en sovmorgon idag, men det gick inte vakande vid halv 9. Så jag åt frukost och gick en promenad på Dalarö. Jag ville bara gå själv och tänka på några saker som jag inte kan släppa än. Efter promenad vid 11 ungerfär så var pappa och sofia vakna. Då bestämde vi att åka och titta på tv och en dator.  N'är vi gick runt i expert så blev jag sugen på tårta helt random. Nu ska jag baka en tårta till oss här hemma. Vad det blir för tårta vet jag inte än, men det kommer bli en god tårta kan jag säga er. När vi kom hem kom Sofias kompis Maria hem till oss. Då fick jag reda på att Linda har ett eget gym och är pt. Det har inte hört något från Linda fören nu. Blev lite chockad först, men ajg vissste innan att hon älskade att träna. Hon får inte träna mig bara. Det skulle inte gå. Det är ju roligt för henne. Då frågade mari om jag tränade. Sa att jag inte gjorde det. Nu siter jag här och ska snart börja med tårtan.


Jag tänkte göra något sånt här som tårta. Skojar lite nu. Jag kan göra en sån här tårta och det är lätt tycker jag, men det är bara tre personer som ska äta tårtan, så jag kör på något enklare tror jag, men när min mamma och min lillebror fyller år så tänkte jag överraska de med en tårta .

Av bananpink - 25 januari 2013 21:27

Det känns osm jag är den ända som inte är inne på min facebook. Jag tycker inte det är kul någonstans att vara inne på facebook. Vad ska man göra där egentligen? Min mamma är mera inne på sin facebook än vad jag är. Det är ju lite pisamt nästan, men jag har inte riktigt fattat poängen med det. Jag kommer nog aldrig bli en person som sitter inne på facebook varje timme och skriver på sin status vad man äter och vad man gör. Kan tycka det är lite ointressant att vissa personer skriver vad de äter och andra saker som de inte behöver skriva på facebook, men om de nu vill skriva det är det upp till de. Jag har ju som sagt inget att komma med där.


Sen ligger alla upp bilder hela tiden. Vem orkar ligga upp bilder hela tiden. Jag kan bara säga att jag är helt dåligt på facebook. Jag har nästan börjat undrat varför jag är medlem på facebook. Skulle nästan kunna ta bort min sida ,men det går tyvärr inte. Lite dåligt där tycker jag. Vill bara säga min uppfattning om facebook.




Av bananpink - 25 januari 2013 19:15

Just nu bifinner ajg mig på Dalarö. Sist ajg var här blev jag mega förkyld ju. Inte det bästa om man frågar mig. Nu tänker jag inte bli sjuk. Ikväll blir hemma för mig. Jag sitter och väntar på att vi ska äta nu. Är som sagt jätte hungrig nu! vad helge kommer erbjuda för minde del då. Jag har ingen anning. Får ta dagen som den kommer helt enkelt. Imorrn blir det att kolla på en tv och sen vet jag inte. Jag vet inte om ni märkte det, men det var ju sjukt kallt ute idag. Tror det var -20 minus ute.  '









Av bananpink - 24 januari 2013 21:00

Jag som person är inte mycket för att bo inne i stan. Det är många som drömmer om att bo inne i stan, men jag har andra tankar om vart jag skulle vilja bo. Vill bo ute på landet och känna luften som är friskt. Jag vet inte varför jag trivs bäst på landet, men det gör jag helst enkelt. Först när jag är 20 till 50 ska jag bo på landet, men när jag har blivit 50 år ungerfär ska  jag flytta utt till skärgården och bo där i ett litet hus. Det låter mysigt tycker jag. Jag tycker även om naturen på landet bättre än att se höghus varje dag.

Av bananpink - 24 januari 2013 18:30

Lilla jag här!



Jag sitter och tänker på vad jag ska skriva om nu. Jag har ingen anning. Jag skriver typ varje dag om min praktik och alla saker som handlar om bakning typ. Det känns som det är lite trist ju, men sånt råkar vara mitt liv nu. Alla kan inte ha samma liv. Det skulle nog inte vara kul för fem öre. Jag vill leva mitt liv som jag vill. Jag har ju mina drömmar och ni andra har era egna drömma. Jag försöker att leva efter min dröm så gott det går.  Det är inte så lätt kan jag säga er. Idag har jag fått ett jobb erbjudande. Jag vet inte om jag ska tacka ja eller nej till jobbet. Det känns ju kul att få ett jobb och så, men det är Italien. Min chef är agent för ett stort företag i Italien och de hade frågat om min chef hade en ung tjej på sit tställe. Chefen på min praktik hade sagt att han hade det. Han menade mig då. Sen har min chef erbjudigt mig ett jobb på Gotland. Tydligen har någon i hans släkt ett bageri där och de ville tydligen ha mig där. Man kan ju välja och vraka mellan jobb, men det finns ett jobb som jag skulle vilja ta. Det är ett jobb i USA! Det är ju hur underbart som helst ju. Nackdelen är att jag kommer skriva ett kontrakt på fyra år hos ett företag som hör ihop med mitt bageri som jag är nu på. Vad som helst kan ju hända nu. Det här jobbet i USA vill ha mig för att jag kan göra bröllopstårta. Det är lite lyx på det sättet, men jag får se hur jag göra. Inget är bestämmt till 100 %  än.


Av bananpink - 23 januari 2013 20:00

Något som jag tycker är lite jobbigt när man är prakikant. Jag får ju inte säga vad jag vill och inte göra vad jag vill heller. Jag kan fullt ut förstå att jag inte får göra vad jag vill och inte säga vad jag vill, men jag kan tycka att de utnjutar mig när det gäller saker som de inte vill göra. Jga är ju praktikant, men jag är inte deras slav! Jag varit på andra praktik platser och vissa har varit bra, men sen finns de som inte är bra alls tycker jag. Jag fick också höra att jag inte får säga vad jag vill eller tycka vad som helst. Så jag ska tydligen hålla min mun stängd hela dagarna. Det är inga problem för min del om man nu säger det. Fast ajg kan säga att det är vissa personer som tycker jag kan vara tyst, men sen finns det de som tycker att jag måste prata för jag är tyst. Sen blir jag galen när man ser någonsom står och äter mandarin i två timmar!! Det tar ju bara tre minuter att äta manadarin. Den dära personen är jättelat och gör inte mycket. Han säger till exempel till oss andra som har mycket att göra att sätta på chokladen. När han bara sitter på sin bänk och inte gör något, Tyvärr är det sällan någon hjälper honom.


Han har redan fått en skriflig varning, men det är bara en tidsfråga innan han får en till och sen kommer han få sparken. Jag vet att en annan person som är på min praktik vill säga till chefen att den andra person sabbar för oss mycket, men det är bara det att chefen inte kan förstå vad som händer omkring hans omgivning. Det är väldigt jobbigt för mig och för de andra.

Jag tycker de man jobbar med sks vara snälla mot en. Det är inte jättebra att skrämma bort en praktikan. Sen kan jag även ta upp att vissa personer pratar sina hemspråk på  jobbet. Jag kan bara inte fatta hur de kan stå och prata något språk  när jag är med. Man vet ju inte om de säger något taskigt om mig. Jag stör mig på det.




Ovido - Quiz & Flashcards