Alla inlägg under januari 2013

Av bananpink - 6 januari 2013 17:00

I sommar blir det nog Nåttarö med en kompis under några dagar. Vi vill som sagt ha kul och bara ta det lungt. Ligga och sola. Sen vill vi även inte känna någon press på att vi måste göra saker hela tiden. Den här resan vill vi komma ihåg. Jag vet inte som sagt vad som händer med lilla mig. Om jag nu skulle flytta till ett annat ställe vill jag bli påminnd om den här resan. Det skulle ha blivit något förra sommaren, men det skit sig som tusan pga några anledningar.


Av bananpink - 5 januari 2013 12:00

En serier på tv3 som heter en värld utan slut. Har jag börjat följa. Den är riktigt bra tycker jag. Jag vet att det kanske är lite konstigt att jag tittar på en sån  här serie. Efter som jag är sjuk och inte orkar göra mycket, så tittar jag på den. Den är lite spännande. Nu har jag tänkt på att se den andra avsnitten av serien.


Det här inlägget kommer verkligen bli det sista för idag.

Ha en bra dag nu.



Av bananpink - 5 januari 2013 09:46

Jag känner inte för att blogga nu pga att jag är sjuk. Det har inte blivit bättre. Kan inte äta och jag får en känsla av att jag måste kräkas hela tiden. Den här natten har varit den värsta på länge kan jag säga er. Har väl sovit max i tre timmar typ. Så det här inlägget kommer nog bara bli det ända idag tror jag. Måste vila. MItt 2013 började ju inte så bra med att bli sjuk.








Av bananpink - 4 januari 2013 21:15


Av bananpink - 4 januari 2013 20:00

Bläää säger jag bara nu!! Jag är inte jätte glad. Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli sjuk nu, men där hade lilla jag fel. Sitter i soffan nu och känner hur jag fryser och hur febern höjs. Jag tycker verkligen inte om att bli sjuk sak ni veta.

Det är skönt att det inte är nyår nu på måndag tycker jag. Kan bara ta det lugn och dricka massor te och kolla på tv. Det är helt ok tycker jag då när man är sjuk.

vad som händer i helgen vet jag inte. Det är trots allt sista helgen innan skolan eller praktiken börjar. Det sak på något sätt bli skönt att återvända till praktiken nu.



Just det! Kom på en grej nu. Jag var med lenne i hudddinge c och fikade. Det känns väldigt tråkigt när hon ska åka tillbaka till Jönköpning nu. Vill att hon kan stanna ett tag till. Under fikan bestämmde vi att vi måste göra något roligt under sommaren som vi aldrig kommer glömma. Vill vill bara åka någonstans och bara ta det lungt och ha kul.




Av bananpink - 3 januari 2013 19:30

jag vet sjäv just nu att det är svårt att lyckas inom konditor branschen. Det är överhuvudtagen svårt att få jobb nu vet jag. Det är lite trist att så många vill bli konditor. Om man ska lyckas så måste man flytta till någon annan stad för att få jobb och lyckas. Jag kanske blir tvungen att flytta pågrund av mitt yrke. Det vet inte om det gör mig mycket. Skulle självklart sakna de andra hemma. Jag har som sagt valt ett yrke som är svårt att få jobb med.


Det har yrket är en av de roliga saker som ag vet. Man får för det mesta göra saker som man kanske inte gör hemma. Hur man bygger upp en tårta från grunden och hur man gör skapar goda sötsaker. Jag skulle inte kunna tänka mig något annat yrke just nu. Jag har hört att man ska tröttna på godsaker, men ajg har inte gjort det. Det ända som jag inte kan äta är kanlebulle då.


Eller så går jag en kurs om hur man gör praliner. Sen när jag har avslutat kursen, så flyttar jag till borlänge eller till någon annan stad och öppnar en butik. Det tycker jag låter som en bra ide. Jag vet att det är svårt att öppna butik, men det får ta den tiden som det tar. Jag har inte jätte bråttom om man nu säger så. Praliner är något som jag själv tycker är gott. Det skulle vara kul att skapa egna som är goda och söta. Jag får ta en sak i taget. Det känns annars som det kommer bli för mycket för lilla mig.



Av bananpink - 3 januari 2013 16:00

Kom hem för en halv timme sen från Skärholmen. Det är inte varje dag amn är där. När jag var där nu, så kände det som många affärer hade fått stänga igen. Det var väldigt många toma lokaler. Jag tycker det är lite synd. jag tycker bäst om farsta. Där finns det många äffarer. Tum men upp för min där.

Jag hade tänkt försöka hitta ett par ljusa jeans. Det är som sagt svårt att hitta jeans till mig. Jag är kort som tusan ju, så om jag sak ha jeans så måste jag köpa mina på barnavdelningen. Tycker det är lite pinsamt. jag gick runt till olika äffarer och inga barn jeans passa mig, så min mamma tyckte jag kunde prova vuxen jeans på hm. De satt bra. Det slutade med att jag köpte de. Sen tyckte mamma att vi ändå kunde till cubus. Det blev ju så här att ajg hittade jeans där som satt mycket bättre än de på hm. Så det blev ett jeans, linne och en tröja från cubus. Gick och lämnade tillbaka de andra jeansen från hm sen. Åkte hem sen. Det bästa är nog att jag har gått upp i storlek! För lilla mig är det mycket bra. Har runt 26 nu och innan hade jag 24 typ.


Av bananpink - 2 januari 2013 20:00

Jag måste bara säga mitt nu. När det kommer till att operera näsan, så kan jag tycka att det har gått lite för lång. De känns som nästan alla bloggare operera näsan. Det finns nog några som ha complex för sin näsa, men några måste nog känna att de måste göra det för de andra gör det. Jag skulle aldrig komma på att operea näsan. Det ända som jag skulle operera är nog mina bröst som jag inte kommer göra. Tycker man är fin som man är. Om man har operera sig en gång, så kommer man göra om det igen och igen.


Jag undrar vad nästa grej är som man ska operera då. Om man nu ska operera sig så kan man väl göra det när man börjar bli gammal. Man får göra som man själv vill. Sen tycker jag att om man nu har operera sig så kan man väl säga det. Det kommer ändå kommer fram sen.



Ovido - Quiz & Flashcards