Alla inlägg under januari 2013

Av bananpink - 23 januari 2013 19:45

Jag skulle ha bloggat igår, men då ville mitt intenet inte funka. Blev lie små sur. På sista tiden har internet inte funkat som det ska tycker jag. Jag vill ha ett internet som är väldigt bra och som inte trånglar.


Min adg iadg har varit spännande och förväntanfull kan jag säge er. Det har som sagt hänt lite grejer. Både roliga och tråkiga saker. De tråkiga känner jag att ajg kan ha för mig själv, men de roliga saekr akn ajg berätta för er. När jag kom idag till min praktik, så fick jag veta att ajgs skulle hjälpa till i affären. Jag tänkte bra neej då. jag suger på att ta hand om kunder tycker jag. Hjälpte till med tårtor och tog betalt. slutet av dagen så kommer det in två killar som jag känner igen, men jag visste inte vart ifrån, När de kommer fram till mig så ser jag att det är arga snickaren och en kille som är med i programet. Jag tänke vad gör de här. Jag fick sen veta att de ville ha tårtor till slutet av veckan. Sen skulle de ha fikabröd. Det var ju lite roligt att träffa honom och den andra tycker jag.


Den andra saker som är bra. Jag har fått veta att jag sak få ha min kurs nu äntligen Jippi!! Jag har faktiskt undrat när jag ska ha den. Min mamma blev lite sur och ringde min rektor som sa att hon skulle återkomma med ett beslut om kursen. Idag fick jag beslutet. Jag är äntligen lättat. kommer få vara tre veckor hos ett annat bageri som en i min skola äger. Personen äger i rättare sagt flera bagerier i samma namn. Det kommer bli kul och lite spännande. Kommer sakna de på min praktik, men jag kommer tillbaka till de.


Fick även veta att de på min praktik ska åka båt om frågade om jag ville följa med. Jag sa ja såklart. Chefen på min praktik kommer betala tydligen. Jag blev lite förvånnad över det. Det är sällan som han kan betala. Jag tycker egentligen inte om att åka båt om jag ska vara ärligt. Jag kommer åka med för att vara snäll mot de andra.


Av bananpink - 21 januari 2013 20:45

Jag bara måste säga det här. Det finns en sak som jag tycker är bra. Sen vet jag även att personer använder det til bantning, men det gör jag inte. Jag kan och får inte banta eftersom jag skulle gå ner i för mycket vikt. Men nu ska jag komma till min poäng. Det är så är att jag dricker såna här drinkar som är naturdiet. De är inte goda tycker jag då, men jag fick veta att de har massor med vitaminer och protiener och vitaminer för kroppen.  Det finns som sagt i tre olika smaker tror ajg. Det kan också finnas i andra smaker.Jag brukar bara dricka de när jag är oss tandläkaren. ett tips om man har tandställning, så är det bra att dricka de när man inte vill äta pga smärtan som man har i munnen.

Av bananpink - 21 januari 2013 20:00

Heej!


Det är som sagt måndag idag. Det har varit en för lugn dag för min del, men det gjorde inte så mycke eftersom jag var tvungen att gå till tandläkaren vid halv 10. Jag gjorde en sak som jag skäms över. Jag vet inte ens om jag vill skriva ut det i bloggen. Jag kan säge ett ord. Jag fick gå från vistaskolan till huddinge centrum. Ni kan nog gissa nu vad jag har gjort. Det tog mig en 45 minuter att ta mig till huddinge centrum.


När jag var på praktiken så fick jag veta några saker som skulle ändra. Jag vågar inte nu säga hur det kommer bli för min del. Jag kommer kanske få ha min pratik på ett annat ställe. Det är som sagt väldigt tråkigt tycker jag. Jag känner de på min praktik väldigt bra och vi har så roligt under dagarna. Det skulle kännas hemsk att byta, men det kommer nog bra gå för min del.


Kanske så byter jag till det här ställe och fortsätter min praktik där. Det ligger på kungsgatan i stockholm.



Av bananpink - 20 januari 2013 20:00

Jag har tänk på en sak lite länge nu. Om lilla jag ska ta och köpa en ipad till mig själv, men om man ser det så här är det nog inte en bra ide. visste jag kan ju jobba och göra andra saker på den. Behöver inte släppa runt på en dator som väger för mycket. Måste nog ta och tänka igenom saken extra noga. Sen vill jag spara mera pengar eftersom jag vill flytta hemifrån snart. Man vill ju inte bo hemma när man är 30 liksom. Jag tror ingen vill det.

Av bananpink - 20 januari 2013 18:30

Jag kunde inte hålla mig idag. Jag somande ändå när jag tittade på film. jag skulle verkligen inte göra det, men då gör jag det ändå. SEn har ajg även tänk jättemycke på mitt besök imorrn hos tandläkaren. Jag fick veta att jag sak dit på onsdag kanske igen. Buuu!!

Nu ska vi nog prata om något mera roligt tror jag.



En sak som kommer bli roligt. Jag ska nmligen fixa så ajg akn använda min iphone. jag kör nu med en gammal Sony Ericsson. Så nu i veckan kan jag kanske använda min iphone. Skönt ju.

Jag har också planerat att åka och hälsa på min pappa i Dalarö. Det var som sagt länge sen. Det är skägård där. det är inte heller så mycket människor som bor där på vinter, men på sommaren så år det väldigt mycket folk där. En person som brukar vara där är thorsten flinck. Jag har aldrig träffat honom. jag tycker han är lite läskigt om man frågar mig då. han är säkert snäll vad vet jag. En från hans bland har handlat ett par jeans från pappas fru. Det är ju lite kul. Jag tror också att det var pappas jeans först, men sen kunde pappa inte ha de.

jag kom på en annan sak nu. Jag måste typ boka en grej som jag och lenne ska göra i sommare nu. Det är nog bra att boka den nu. Ska bara kolla med henne så det är ok för hennes del. Sen har jag inte så många saker som ska fixas nu tror jag.




Av bananpink - 20 januari 2013 13:15

Nu har man varit varit vaken ett bra tag. var tvungen att gå upp vid halv 6 på morgonen för min lillebror skulle spela match på ett ställe som var lång bort. Jag var så trött när vi stod inne i hallen. Drack kaffe och kände att det var lite bättre. Min lillebror och hans lag vann.  Det var bra tycker jag. I omklädningrummet hade de en stor bastu och bara två duschar. Jag fattar inte hur det går ihop riktigt.. Var nog hemma vid elva. åt lite och sen var det bara att ge sig ut. Det är soligt ute. Gick runt trehörningen. Menar på isen då. Jag är som sagt sämst på att förklara grejer har jag märkt.


Jag känner att ajg är fortfarande trött. Det är bara bra att jag är trött för då kan jag gå och ligga mig tidigare. Måste upp vid halv 6 imorrn för det är praktik som gäller för lilla mig. Det ska bli roligt. Jag funderar på att se en film. Jag får inte sova bara. Det är inte bra.




Av bananpink - 19 januari 2013 20:30



Imorrn blir det att gå upp tidigt. Varför? Jo för min lillebror har ishocky match på ett ställe som är rätt så lång bort och så skulle det börja tidigt på morgonen. Det får bli en tidigt kväll för mig. Kommer annars vara död imorrn. Hur kul är det att vara trött där? Inte så ul skulle jag tro. Det är inte varje dag som man ser sin lillebror spela ishocky. Sen ska det också bli kul att se hur duktigt han har blivit.


Ovido - Quiz & Flashcards