Alla inlägg under januari 2013

Av bananpink - 19 januari 2013 20:00

Då är man kommit hem från bion nu. Film som jag och jossan såg var helt otroligt. Jag har nog aldrig sett en sån film någon gång. Jga tycker all borde gå och se om berättelsen om pi. Miljön i filmen var helt fantastikt. Det kändes som man var i en dröm. Jag vill nästan se den en gång till. Det är sällan som jag kan tycka en film på bio är bra.


Jag och jossan hade det kul i stan innan bion började. Har verkligen skrattat åt saker som jossan har gjort. Jossan sa idag att vi är för lika varandra och att våran vänskap aldrig kommer ta slut. Vi har bråkat mycket under våran vänskap och vi har alltid kommer tillbaka till varandra. Hon sa också att inget kan komma i mellan oss, men jag vet inte om det är sant. Det finns en person som kan förstöra våran vänskap. Det råkar vara hennes kille. Han tror att han vet allt om henne. Jag har känt henne längre än vad han har gjort. Vi har varitt bästa vänner i snart 11 år tror jag det blir och hon har bara känt khonom i två år. Det är lite skillnad tycker jag. Idag har vi faktisktt bråkat lite. Hennes kille kom efter bion och sa att jag skulle gå.Så jag gick till tåget och då kommer jossan springande efter mig. Jga orkar inte med honom mera och jag vill inte bråka mera. Jossan hade tydligen sagt till honom att han fick åka hem själv till henne. Hon ville inte svika mig. han är så omogen som man bara kan vara. Det finns inget hos honom som är moget.




Av bananpink - 18 januari 2013 20:00

Jag tittade på ett program igår som heter england kan baka. Jag tror programet heter så. Det finns iallafall ett program i sverige som heter något sånt. men iallafall så gjorde de macarons på det programet igår. Jag blev helt sugen på det. Har bestämmt mig för att göra det. Det såg väldigt lätt ut att göra det. Jag skriver mera om det när jag ska göra det. När det kommer till att äta macarons så hoppar jag helst över det. Det är lite söt för min smak. Det har något med smaken att göra. kan inte berskriva det här.


Sen fick jag även reda på att det finns en affär i Stockholm som säljer många olika macarons. Det måste nästan vara lite populärt med macarons. Man kanske ska ta och titta in i affären imorrn eller någon annan dag. kanske så köper jag hem några till min mamma eftersom hon är den ända i min familj som tycker om de.


Av bananpink - 18 januari 2013 17:30

Den här dagen har varit lite konstigt kan jag tycka. Jag åkte till skolan vid 8 på morgonen, men alla lektioner började klockan halv 9. När jag kom dit så skulle jag typ bara göra ett prov i engelska. Så jag var väl klar vid 10 eller något sånt. Snacka om slöseri på min dag. Jag kunde ju åka till min praktik iställe för åka till skolan. Bläää till det nu!!



Jag har inte gjort så mycket idag. Har ringt ett samtal till tandläkaren om jag kunde byta tid till idag iställe för på måndag, men det gick inte. Sen har jag inte gjort så mycket idag. Har ordnat så jag och jossan kan gå och se på bio imorrn. Det är inte varje dag som vi går på bio eller umgås eftersom hon har en kille som tar upp hennes tid. Filmen som vi ska gå och se heter berättelse om pi. Den verkar vara en bra film tycker jag. Jag funderar även på att åka och köpa en present till min mamma imorrn också. Jag har en jättebra sak som jag ska köpa till henne. Sen måste jag köpa något till min lillebror eftersom han fyller år två dagar efter min mamma. Min lillebror typ hatar leksaker, så man måste köpa något annat till honom. Det göra det svårare att köpa något till honom.


,,,

Av bananpink - 17 januari 2013 22:00



Av bananpink - 17 januari 2013 20:30



Jag undrat under en sak. jag vet inte om det finns i Sverige, men det är cheerleader. Jag vet inte om det finns. Jag har ju sett filmer från USA där de har det. I skolorna är det alltid några tjejer som är det. Jag vet inte om jag hade varit en sån bra cheerleader. Allt som har med det att göra. Man ska nog vara tränad och kunna lyfta upp varandra och det kan jag inte. Tänk om det var så att varje skola i Sverige skulle ha cheerleader. Det skulle faktiskt se lite konsigt ut tycker jag nog. Cheerleader i USA ser alltid så glada ut. Jag kommer ihåg från filmerna att de var coola och populära. Det kanske är USAs grej det där med cheerleader.

Av bananpink - 17 januari 2013 19:30

Jag ska ju ta studenten i år. Det kommer nog bli kul. Få åka studentflak och bara ha det roligt. Vad kan liksom gå fel då? Det kommer vara litet tråkigta att skolan är slut överalltid, men samtidgt ska det bli skönt att sluta skolan tycker jag. I min skola ska vi inte ha så att varje klass ska ha sin student fest eller vad det nu heter. Vi ska i ställe åka kryssing med andra människor som också ska ta student. Jag vet inte hur det kommer bli. Jag vet inte om jag sak åka med. jag vill inte vara jäkligt bakis nästa dag eller göra något som jag inte ens kommer ihåg. Jag kan ha den där festen iställe för att åka båt. Sen tycker jag inte heller om att åka kryssning. Jag vet inte ens vad det är för båt som vi kommer åka med.







Av bananpink - 17 januari 2013 19:01

Hello!


Det var så mycket pluggande och när jag tänkte att ajgs skulle blogga, så var klockan för mycket. Skit helt enkelt i bloggen då. Nu har nästan en skolvecka gått för min del. Nästan gång det blir skola för min del är om en månad.


En ska som är dåligt är atta jgs måste till tandläkaren nu på måndag igen. De skulle tydligen kolla tråden som sitter bakom mina tänder och sen göra något annat också. Om det inte ser bra skulle jag få en ny tid igen. Jag hoppas nu att allt ser bra ut, så jag inte behöver gå till tandläkaren. Det är det värsta som finns för mig att gå till tandläkaren. Efter tandläkaren så tänkte jag äta lunch med min syrra som jobbar vid huddinge sjukhus. Det skulle vara trevligt. Får se om hon kan då.


Min dag idag har inte varit så händelserik tycker jag. Har gjort prov och haft snökrig som de i klassen tvingade mig att vara med i. Har skrattat mycket idag. Fått sms som gjort mig glad. Man kan helt enkelt säga att den här dagen har varit underbart. Imorrn väntar skola för min del då.




Av bananpink - 15 januari 2013 20:30



Jag är säkert en tönt nu, men jag gillar att titta på farmen. Det är ett bra program tycker jag. Varför jag gillar det har jag ingen anning om. Det är verkligen olika människor med i programet. jag själv skulle inte klara att vara med i ett sånt program. Jag är inte jätteförtjust i såpor som går på tv, men det här ett undantag för min del. Lite tråkigt att det börjar klockan halv åtta varje dag. Tycker det kan börja klockan åtta. En bra tid tycker jag.


Ovido - Quiz & Flashcards