Alla inlägg under januari 2013

Av bananpink - 15 januari 2013 19:15

Blää just nu!!


vad är det här för väder liksom. Buuu säger jag bara. Det har verkligen snöat hela dagen ju. Tycker det akn sluta nu. Till något annat nu. Jag var som sagt hos tandläkaren idag. Det gick bra kan man säga. Jag har tyckt att jag har blödigt mycket i munnen och iadg fick jag svar på vad det var för något. Jag har en tråd bakom mina tänder eftersom jag har haft tandställing. Då har en bit av tråden fastnat i tungen och det har gjort att det har blivit ett sår som har blödigt. Måste ringa till en annan tandläkare nu. Sen om det inte läker. Skulle jag ringa till min tandläkare som jag var hos idag.


Efter tandläkaren gick jag hem och pluggade. Jag kunde inte sluta, så jag gjorde klart allt som ajg skulle göra. Känner mig stolt över det. Sen har ajg också ÄNTLIGEN laddat ner bilder från mi mobil. Var tvungen att gå ner till huddinge och köpa en sladd. Nu behöver jag inte tänka på det problemet längre. Har också varit snäll mot alla i familjen idag. Eftersom det har snöat så mycket, så satt jag på mig ytterkläder och gick ut och skottade hela uppfarten. Gud vad jobbigt det var i början, men sen mot slutet gick det bättre.


Av bananpink - 14 januari 2013 19:30





Av bananpink - 14 januari 2013 19:01

Snart är denna måndag slut för den här gången. Det har varit en bra dag tycker jag. När jag går i skolan på måndagar, så har jag alltid bara två lektioner. Sen är det bara äta lunch och åka hem. Det känns nästan meningslöst att åka till skolan när jag går till halv elva på måndagar. Jag fick se det nya schema idag. Jag trodde först inte det var sant. Går till halv fyra på måndagar och sen råkar man vara ledig på torsdag. Det är som sagt konstigt schema för våren.



Imorrn blir det tandläkare för min del. Jag bara tänker på hur det kommer vara. jag har nämligen tandläkar skräck. Det är inte kul. Jag vill helst slippa gå dit, men jag är illa tvungen till det. Har inget val helt enkelt. Hoppas att jag inte har något håll nu.


Av bananpink - 13 januari 2013 20:00



Jag måste komma igång med min tränningn snart. Känner att jag har börja ligga på mig några kilo som kanskne ska bort nu. Jag kan rakt ut säga att jag inte älskar att träna. Vill helst slippa det om jag ska vara ärligt. Men jag har insett att jag måste börja träna. Det handlar ju om att jag ska må bra och så. Jag kommer inte bli tränning freak. Ska bara träna för min kropp skull inget annat. Det ska ju bli spännade och se hur det här slutar. Jag kommer inte börja gå till gymmet. Det blir tränning hemma för min del. När all snö är borta blir det springa för min del ute.

Av bananpink - 13 januari 2013 19:00

Nu är det söndag och imorrn är det måndag. Det innebär att illa jag sak till skolan då. Det var 5 veckor sen jag var där sist. Lite kontigt ju. man får tänka så som jag då. Det gäller bara en vecka som jag är iskolan. Sen har jag praktik. man får nog ta vara på söndag mera om man iinte vill att den ska ta slut nu.


Den här dagen har gått sjukt snabbt tycker Jag. Det känns som man inte har hunnit med något. Fast jag har hunnit med några saker. Det första var att gå ner till huddinge c för jag var tvungen att lösa det här med mitt minnes kort till mobilen. När jag var där, så sa de att det var slut, men då sa att det skulle komma in nu i veckan. Hoppas att det har kommit in på tisdag då. Sen blev det synsam och köpa linsvätska. Gick hem efter det och åt en rätt så nyttigt lunch som bestod av mycket frukt. Sen var jag hemma en timme. När det hade gått en timme så gick ajg och min mamma till källbrink skola för min lillebror spelade fotboll där. Det finns så fina hus i källbrink. Skulle vilja bo där. Det har inte hänt sen så mycket under min dag.



Till en sak som jag inte tycker om. Vill ni veta vad det är? Det är att bädda sängen. Blää till bädda sängen. Var tvungen att bädda rent idag. jag vill att det skulle gå snabbt, men det gick inte så snabbt tyckera jag.

Kan det inte finnas en knappt där man tycker på och så bäddar sängen av sig själ. Vilken smart ide ju.







Av bananpink - 12 januari 2013 19:00

Vill ocskå åka till Mexico som min släkning och hennes sambo åkte till. Jag tror det är nu på måndag som Håkan syster och hennes man ska åka till Mexiko. Blir så avis på de. Bara vara i ett varmt land. Ligga vid havet och sola och bada. Sen även åka och båda med delfiner. HUr underbart är int det?  Får helt enkelt spara ihop pengar till det.


Av bananpink - 12 januari 2013 16:45

Jag tänkte berätta vad jag gjorde igår. Fick reda på att en av mina släktningar hade fyllt år och skulle ha fest, så jag, mamma, Håkan och Emil åkte in till stan. Vi var ju där först av alla. Min släktning och hennes sambo hade kommit hem från Mexico nu i veckan. De var självklart bruna. Det var inte kul att stå bredvid henne. Vill också åka bort till ett varmt land och sola och bada. Sen efter en stund kom alla de andra av mina släktningar. Var väldigt hunrig efter ett tag. Det var en liten kille som var två år som gav mig chips hela tiden. Han var jättesöt. Han Charmade alla där kan ajg säga er.


Till mat blev det tacos! Gud vad gott det var. Hade tänkt på tacos när vi åkte hem till de. Vi pratade och fick se bilder från deras resa i Mexico. Efter en stund när vi hade suttit och pratat blev det efterrätt. Det var riktigt gott. Var lite mätt fortfarande från middagen. Min efterrätten slank ner ändå. Drack latte som var god. Sen blev det drinkar. En av drinkarna var Mojito. Det var tre drinkars somde hade. Den första var Mojito. Den andra var Frozen margarita. Sist min inte minst var GT. Har nog aldrig smakat på någon drink som har varit så god som mojito. Kom som sagt hem vid två och somnade sen vid halv tre.



Av bananpink - 12 januari 2013 16:10

Idag har jag bara tagit det lugnt. Det blev rätt så sent för mig igår kväll. Kom hem vid 2 och somnade vid halv tre. jag berättar i ett annat inlägg vad jag gjorde igår kväll. Vad har jag mera gjort idag då? Följde med mamma, Håkan och Emil till affären. Fick med mig en juice hem som jag vill ha. Efter mataffärern har jag varit duktigt och pluggat engelska. Nu är det inte mycket kvar. Det är så bra. Snart har jag nog avklarat den kursen också.






Ovido - Quiz & Flashcards